2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا نشونه خیانته؟

132 بازدید | 8 پست

بچه ها من باردارم دیگه اخراشه..

بعد شوهرم تلگرام داره هی آیدی میذاره و برمیداره در صورتی که اصلا نداشته!

بعد دیشب گذاشت و اخر شب برداشت!! بهش گفتم میشه بدونم چرا هی میذاری برمیداری؟؟ گفت الان که برداشتم دیگه چون مشتری عکس میفرسته (کارش یجوریه که عکس مدارک میفرستن براش اما نه دیگه شب!! اونم ساعت ۱۰ تا ۲ !!)

بهش گفتم مشتری شب کارت داره؟ گفت نه گذاشتم برداشتم! منم یه نگاه بهش کردم و هیچی نگفتم دیگه و هیچی نگفت

ولی یه حالتی بود هی انگار میخواست توضیح بده هول شده بود نمیدونم... شاید من حساس شدم😔 ولی این دفعه دومشه یبار دیگم اینکارو کرده بود توی بارداریم بهش گفتم چرا ایدی گذاشتی گفت چون دنبال دوستم بعدش هر هر خندید😟 بعد همین توضیحو داد که بخاطر مشتری... ولی حسم میگه دروغه😫

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینقدر استرس نداشته باش 

اصلا هم به این چیزا فکر نکن 

به شوهرت هم توجه نشون بده 

بعضی خانم ها توی بارداری درحق شوهرشون کم لطفی میکنن امیدوارم شما اینطوری نباشید 

اگه اینطوری نیست اصلا و ابدا نگرانی نداشته باش

میشه واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین❤منتظرا به حضرت علی اصغر متوسل بشین ناامیدتون نمیکنه...

عزیزم تکیه گاه مطمن فقط خداست ، بذار بارداریت تموم شه اما اونم بدونه که براش عواقب داره هم بخاطر مهریه هم بخاطر بچه ها هم آبروی خودش ، کلا مردها نباید خیالشون راحت باشه

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

ممنون دوستان از راهنماییاتون

ولی چون سابقه خیانت دیدن داشتم موقع عقد همش فکرم میره اون سمت

انشاالله چیزی نباشه😔 برام دعا کنید

نمیدونم الان این ماه اخر بارداری رو لذت ببرم یا بشینم گریه کنم از کارای شوهرم☹️

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️