2777
2789
عنوان

واقعا یعنی چی...؟

119 بازدید | 26 پست

دیشب تاپیک زدم درباره برق بود چیز خاصی هم نبود الان میام زده تاپیک تعطیل شده دلیلش چیه اون وقت میشه بدونم؟ 

@نی_نی_یار_41‍ 

❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی عده مریض زرت و زرت واسه همه تاپیکا گزارش میزنن

شایدم دعوا شده باشه تو تاپیکت البته

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
عزیزم شما فقط حق داری درباره خانواده شوهر و خیانت و پایین تنه شوهرت تاپیک بزنی وگرنه تعطیل می شی

😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

@نی_نی_یار_2

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5  

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
عزیزم شما فقط حق داری درباره خانواده شوهر و خیانت و پایین تنه شوهرت تاپیک بزنی وگرنه تعطیل می شی

😂😂😂😂😂والااااا اون وقت چیزای دیگ بودا تا اخر عمر میموند تاپیک بدی نبود اخه

ی عده مریض زرت و زرت واسه همه تاپیکا گزارش میزنن شایدم دعوا شده باشه تو تاپیکت البته

اخه گذارش چییی درباره چیزی حزف نزدیم ب کسی هم توهین نکردیم دعواهم نمیدونم والا الان زده تعطیل شده دلیلی نداره ک

پایین تنه هم تعلیقیه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چون نی نی یارامیگن نباید درموردچیزی که به دولت وکشورمربوط میشه تاپیک بزنیم😐

پس بیس چاری بشینم از مادرشوهر و خیانت این و اون بگم من 😑

می گم شاید اون موقع همه حوصله شون سر رفته گفتن بیاید گزارش بزنیم حوصله مون سر رفته 🤣🤣🤣🤣

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
پایین تنه هم تعلیقیه

نه بابا الان بیا بگو شوهرم سرد مزاجه

چه بدونم موقع رابطه چی کار کنم تا صفحه ۱۰۰ پیش می ره

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
اخه گذارش چییی درباره چیزی حزف نزدیم ب کسی هم توهین نکردیم دعواهم نمیدونم والا الان زده تعطیل شده دل ...

عزیزم مهم نیس ک تاپیکت چی بوده همین ک خیانتو دوس دختر شوهر نبوده تعطیل میشه 

کلا ی سری نشستن فقط گزارش میزنن واسه تاپیکای مفید 

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم