2777
2789
عنوان

واقعا یعنی چی...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 26 پست
می گم شاید اون موقع همه حوصله شون سر رفته گفتن بیاید گزارش بزنیم حوصله مون سر رفته 🤣🤣🤣🤣

تاپیک بربازدیدی هم نبود 3 4 نفر بودیم حرف میزدیم همین اونم من از سایت در اومده بودم دیگه حرفی راجبش نمیگفتیم یهو تعطیل کردن

❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤  
نه بابا الان بیا بگو شوهرم سرد مزاجه چه بدونم موقع رابطه چی کار کنم تا صفحه ۱۰۰ پیش می ره

دقیقااااااا من اینجا تاپیک دیدم درباره دسشویی بوده رفته تو پربازدید هااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپیک بربازدیدی هم نبود 3 4 نفر بودیم حرف میزدیم همین اونم من از سایت در اومده بودم دیگه حرفی راجبش ...

خخخخخ😂😂😂😂

اینجوری اش رو دیگه ندیده بودم حتما یه چند نفر اومدن گزارش بی خودی زدن رفتن بیرون 😝😝😝

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
دقیقااااااا من اینجا تاپیک دیدم درباره دسشویی بوده رفته تو پربازدید هااا

دوست دارن دیگه

عاشق رابطه اینو اون هستن و باد معده

تینا سابق هستم قطع کردن حقایق شنیدن سخته به خصوص برای یه تعداد۵
عزیزم مهم نیس ک تاپیکت چی بوده همین ک خیانتو دوس دختر شوهر نبوده تعطیل میشه  کلا ی سری نشستن ف ...

اره بخدااا من یبار تاپیک زدم سوال داااشتم بخدا یک نفررر نیووومد بعد چندساعت فقط ی خانمی نظر داد 

خخخخخ😂😂😂😂 اینجوری اش رو دیگه ندیده بودم حتما یه چند نفر اومدن گزارش بی خودی زدن رفتن بیرون 😝😝 ...

😂😂😂خودمم اخه تعجب کردم الان میگم خدایا چرا یهووو چیشده یعنی 

اره بخدااا من یبار تاپیک زدم سوال داااشتم بخدا یک نفررر نیووومد بعد چندساعت فقط ی خانمی نظر داد  ...

منم همینم

بعد تو همین تاپیکا کافیه حمایت کنی از طرف میریزن سرت ک خاک بر سر حمایت داره؟

کافیه حمایت نکنی از استارتر ک یجور دیگه میریزن سرت 

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
ما شانس نداریم درباره برق میگیم تعطیل میکنن اسم شوهر بیاریم دیگه پرتمون میکنن بیرون

سلام در مورد برق گرونی واکسن اینا همش سیاسی میشه بعد استارتر و کلی کاربر قطع میشن برای همین تعطیل میشه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar