نوزاده یکم حساسه وضعیتش چون نارسه .حالا دختراولم پنج سالشه همش میخواد روی پاش باشه بغلش باشه حتی نمیزاره من دستم بگیرم و بدمش میگه خودم تنهایی بلدم .خیلی مراقبشه و کمک میکنه و دوسش داره .منم گفتم باشه ولی روزی سه بار اشکالی نداره ولی مادرم مرتب میگه بغلش نکن بغلی میشه و به من میگه نزارش بغلش کنه بدبخت میشیا منم اعصابم ضعیفه شده و باعث میشه دعواش کنم به نظرتون واقعا بغلی میشه؟
هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این حرف که میگن بچه بغلی میشه محض غلط بچه تا سن دو سالگی احتیاج داره که شما بغلش کنید و احساس امنیت را بهش بدید اگر بچه را بغل نکنید بعد از دو سالگی احساس ناامنی میکنه و مدام بهونه میگیره و خیلی بیشتر وابسته تون میشه
شما به عنوان یک مادر وظیفه دارید و چرا بغل کنید تا بچه احساس امنیت داشته باشه بعدها دچار مشکلات روحی نشه
منیه قانون جذبی ام و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاهاگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح میکنه
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
ماماناهم استرسی ترن هم چون مسنترن بی اعصابتر.یادمه بچه بودم همیشه مامانم اعصابموداشت .ولی حتی هیچ کارنمیکردم مادربزرگم نداشت .مثلا نشسته بودم بابچه های بزرگتر .میخواستن برن بیرون بزرگترازودبرگردن .میاومدمیگفت تانیستیم دست به گاااازبخاریییی چاقوووونزنی توحیاط نریییی .مامانم میگف بزرگترامراقبشن
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
بغلی دیگه چیه...مادربزرگ شوهرم چقد بدش میومد از این حرفا...میگف ننه بغلی چیه...مگه میشه نوزادو بغل نکرد و صداش نکرد و باهاش بازی نکرد...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم