2777
2789
عنوان

خانم ها بیاین

77 بازدید | 12 پست

من همیشه کیک با فر درست میکردم اما یک هفته پیش فر خراب شد و تا درست شه طول می کشه 

تولد پسر خاله ام هم هفته دیگه ست و عاشق کیک های منه و من میخوام براش کیک درست کنم 

چکار کنم 

توی گوگل درست کردن فر دست ساز رو یاد گرفتم  

یک قابلمه گذاشت روی شعله پخش کن و بعد یک قطعه فلزی گذاشت توی قابلمه و قالب کیک رو گذاشت روی قطعه فلزی و بعد هم دم کنی گذاشت 

قابلمه نمیسوزه؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم توی قابلمه میتونی کاغذ روغنی بذاری کفش و دورش رو هم کم چرب کنی میتونی هم ارد و روغن همه جای قابلمه رو آغشته کنی اصلا نمیچسبه فقط حتما اگه در قابلمه ات سوراخ دار نیست دم کنی بذار و تا زمان پخت کامل کیک درش رو بر ندار

میشه واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین❤منتظرا به حضرت علی اصغر متوسل بشین ناامیدتون نمیکنه...

یک قابلمه خیلی بزرگ بردار توش یکم فقط یکم اب بریز بعد یک اجر سوراخ دار بزارروش قالبتم بزار رو اون اجره مامانم اون موقع مجرد بود بااین روش همیشه کیک درست میکرد

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
عزیزم توی قابلمه میتونی کاغذ روغنی بذاری کفش و دورش رو هم کم چرب کنی میتونی هم ارد و روغن همه جای قا ...

اگه خود قالب رو مستقیم بزارم روی شعله پخش کن و در قالب رو ببندم چی؟

قابلمه مناسب کیک ندارم 

قابلمه روحی یا هرقابلمه ای که داشته باشی نه سایزش بزرگ باشه خیلی نه کوچیک موادت یه سوم قابلمه رو پر کنه لااقل 

زیرش هم حتما شعله پخش کن بذار و کم باشه شعلت

میشه واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین❤منتظرا به حضرت علی اصغر متوسل بشین ناامیدتون نمیکنه...
اگه خود قالب رو مستقیم بزارم روی شعله پخش کن و در قالب رو ببندم چی؟

من تاحالا اینطوری نپختم عزیزم نمیدونم چی میشه