2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 73 پست

من چی بگم من از بیمارستان مرخص شدم تقریبا ۱۰ روز بعد سرما خورده بودم حالم خراب بود میخواست منو ببره دکتر   حواسش نبود رفتم جلوی در سوار ماشین شم دیدم با گوشی صحبت میکنه با یه نفر دوست شده بود حالم اینقد خراب بود دنیا رو سرم خراب شد مدا همشون یه .....به خودت برس برا ترکای شکمتم برو دکتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در جواب اونایی که میگن به خودت برس!!  واقعا خیانت و هیزی شوهراتون و اینجوری توجیه میکنید ؟ ...

ماهیت زن و مرد همینه. 

هیچوقت آقایون تغییرات هورمونی بارداری زایمان و شیردهی مادر رو تجربه نمیکنن و قاعدتا هم درک نمیکنن.‌هیچوقت یک پدر مثل مادر نمیتونه برای بیدار موندن شیر دادن غذا دادن و اروم کردن بچش صبوری کنه. این تفاوت ماست. 

این بحران بعد از زایمان هم برلی همه زوجها پیش میاد یکی دوماهه خوب میشه یکی دوساله. مهم اینه که تو این مدت به چالش کشیده نشن و حرمتها رو حفظ کنن.‌

ببخشید اینجوری تعبیر میکنم با تمام لذتها و شیرینیها و لطف و نعمت خدا که در یک نوزاد خلاصه شده و به زندگیمون قدم گذاشته؛ ولی اکثر زوجها انتظار این حجم از تغییرات رو ندارن و پشیمون میشن.‌پشیمونی به معنی این نیست که بچشون رو نخوان ، منظورم اینه که وارد یه بحرانی شدن کهروال نرمال زندگیشون رو بهم زده و نه راه پس دارن نه راه پیش. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم یه پیج تو اینستا هست من از ژل هاش برا خودم سفارش دادم خیلی خوب بود اگه خواستی پیجشو میزار ...

عزیزم من باس.. ترک  ترکی شده مثل ترک شکم  بعد از باردار ی خوبه منم استفاده کنم؟ راسته واقعا؟

واقعا روزی هزاربار میگم کاش شوهرنمیکردم الانم چاره ای ندارم فقط منتظرم زودتر بمیرم

عزیزم چرا انقدر داری قضیه رو بزرگش میکنی!

من سر دوتا بچه هام شوهرم اینجوری شده بود

بعد مدتی درست میشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
واقعا روزی هزاربار میگم کاش شوهرنمیکردم الانم چاره ای ندارم فقط منتظرم زودتر بمیرم

عزیز من سخت نگیر بزار انقد ببینه چشش در بیاد 

تو الان هیکلت بهم ریخته بزار چند وقت دیگه جمع جور میشه اندامت

بعد برو لیزر  پوستت و ترمیمم کن  نه واسه اون بلکه برای خودت  ..

به خودت اهمیت بده خودتو دست کم نگیر

گورش بابا...

عادت خیلی بدی هست اما لعنت بشن اکثرا مردا همین هستن..

درک ندارن از خلقیات زن...

حالا زن خودشون عکس چنتا مرد خوشتیپ و ببینه خودشونو جرررررررر میدن😥😥

وای این سوال آتیش میزنه آدم رو😐 ان شاءالله تجربه میکنی میفهمی هدفش چی بوده... میگه قبلا اینجوری ن ...

داره میگه ذاتش از اول اینجوری بوده 

خب الان حالش خوبه؟؟؟

وقتی ادم از اول شوهرشو میشناسه اینهمه ادم دارن بدون اینکه به ایینده بچه فک‌کن همینجوری میارنش و بعد میگن شوهرم خوب نیس هیزه دست بزن داره میخام طلاق بگیرم اینده اون بچه چی‌میشه؟؟؟؟

خدایااااااا شکرررررت 
مادربزرگم نیم ساعت پیش از دنیارفت😔🖤 ممنون میشم واسه آرامش روحش صلوات بفرستید خیلی مظلومانه از پیش ...

تسلیت میگم روحشون شاد باشه خدا بهتون صبر بده

عزیزان برای حاجت دلم یه صلوات هدیه کنید لطفا 💐