ببین من بودم در کمال خونسردی مینشستم پیشش با ارامش باهاش حرف دلمو میزدم
میگفتم منو تو با عشق زندگی کردیم و به خاطر این عشق بچه دار شدیم! درسته پوستم شل شده ترک خورده دیگ مث قبل نیس اما تنها دلیل این نقص ها ثمره زندگیمون و عشقمونه!
من یه روزی بی نقص بودم خوشحال بودم اما قبول کردم که باهات زندگی کنم از خوشیم و راحتیم گذشتم که کنارت باشم چون دوستت داشتم به خاطر علاقم ب تو حاضر شدم توی غمو شادی و مشکلاتت همراهت باشم حاضر شدم بچه تورو تو وجودم پرورش بدم و ازش نگه داری کنم با اینکه میدونستم همه این اتفاقا میفته!
من به عنوان یه زن برای زندگی و عشقمون این کارا رو انجام دادم که واقعا ارزشمنده
و با تموم این کارایی که کردم ازت توقع دارم به این ترک ها چیزی خیلی بیشتر از نقص نگاه کنی
میخام ارزش این عشقو علاقه و همراهی رو درک کنی!در هر حالتی دوستم داشته باشی بهم توجه کنی چون من اینکارا رو برات کردم!
😊عزیزم قدر خودتو بدون تو ارزشت خیلی بالاتر ازین حرفاس اعتماد ب تفس داشته باش و نشون بده که ارزش بالایی داری و بهش چقدر لطف کردی اینا وظیفه نیس اینا از سره عشقه!هر مردی لیاقتش رو نداره سعی کن زندگیت رو حفظ کنی این درون هر زنه که یک مردو کنارش نگه میداره😊اعتماد ب نفس داشته باش😉بهش یاداوری کن ارزشت رو
ولی نه با دعوا و جاروجنجال بلکه با متانت و ارامش این کار هنیشه جواب میده مطمئن باش