2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 73 پست
عزیزم چرا انقدر داری قضیه رو بزرگش میکنی! من سر دوتا بچه هام شوهرم اینجوری شده بود بعد مدتی درست م ...

اگه تا الان بهم خیانت کرده باشه چی اونوقتم میگین قضیه رو بزرگش میکنم تو اینستا دیدم دنبال حضوری میگشته آدمی که ازاینکارا میکنه یعنی تا الان کاری نکرده اینارو دیدم ولی اینم بگم گوشیشم چک میکنم با هیشکی نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوسترشم از این پسرای باشه سیکس پکین یقه تا ناف بازه دیده میشه نه؟😂😂

جدی گفتما😎 چون شوهرم کیلیپای یوتوبش اینجوری بود دقیقا از وقتی بهش گفتم اگه من اینکارو کنم باخودت چه فکری میکنی؟ حتما میگی من مرد ایده آلش ایده عالش نیستم،خب چرا بامن ازدواج کرد ؟! ینی زن دستش به اینجور مردا نمیرسه که اینکارو میکنه یا انقدر پررو نشده و جرات پیدا نکرده بهم خیانت کنه و فقط داره با عکساشون حال میکنه وگرنه بدشمدنمیومد هم بامن باشه هم اونارو 

باهاش حرف زدم بعدش قمبرک زد و عذرخواهی کرد 

ولی جدا اگ دوباره ازش ببینم حتی شده لخت یارو رو پوستر میکنم یا دانلود میکنم میندازم رو تلوزیون وقتی از سرکار اومد ببینه ک دارم میبینم بشدتم رو اینکارم مطمئنم ک میکنم😎🤨

مثلا چیکارکنم وقتی هرچی میگم بهم میگه به توربطی نداره 

ببین من بودم در کمال خونسردی مینشستم پیشش با ارامش باهاش حرف دلمو میزدم

میگفتم منو تو با عشق زندگی کردیم و به خاطر این عشق بچه دار شدیم! درسته پوستم شل شده ترک خورده دیگ مث قبل نیس اما تنها دلیل این نقص ها ثمره زندگیمون و عشقمونه!

من یه روزی بی نقص بودم خوشحال بودم اما قبول کردم که باهات زندگی کنم از خوشیم و راحتیم گذشتم که کنارت باشم چون دوستت داشتم به خاطر علاقم ب تو حاضر شدم توی غمو شادی و مشکلاتت همراهت باشم حاضر شدم بچه تورو تو وجودم پرورش بدم و ازش نگه داری کنم با اینکه میدونستم همه این اتفاقا میفته!

من به عنوان یه زن برای زندگی و عشقمون این کارا رو انجام دادم که واقعا ارزشمنده

و با تموم این کارایی که کردم ازت توقع دارم به این ترک ها چیزی خیلی بیشتر از نقص نگاه کنی 

میخام ارزش این عشقو علاقه و همراهی رو درک کنی!در هر حالتی دوستم داشته باشی بهم توجه کنی چون من اینکارا رو برات کردم!

😊عزیزم قدر خودتو بدون تو ارزشت خیلی بالاتر ازین حرفاس اعتماد ب تفس داشته باش و نشون بده که ارزش بالایی داری و بهش چقدر لطف کردی اینا وظیفه نیس اینا از سره عشقه!هر مردی لیاقتش رو نداره سعی کن زندگیت رو حفظ کنی این درون هر زنه که یک مردو کنارش نگه میداره😊اعتماد ب نفس داشته باش😉بهش یاداوری کن ارزشت رو

ولی نه با دعوا و جاروجنجال بلکه با متانت و ارامش این کار هنیشه جواب میده مطمئن باش

آخرش که چی؟!
داره میگه ذاتش از اول اینجوری بوده  خب الان حالش خوبه؟؟؟ وقتی ادم از اول شوهرشو میشناسه اینهم ...

جمله ای هست که دیگه از ته و.ریشه میزنه

من شوهرم ابراز علاقه اصلا نداره کلامی یبار یه تاپیکی بود استارترش از شوهرش میگفت منم رفتم دلداریش بدم گفتم تا الان شوهرم یه دوستت دارم نگفته بهم...از انور یکی اومد گفت خوبه با این اوضاع هم بچه میارین!

یعنی من حالم خیلی بد شد و از نادونی و سطحی نگری اون شخص عصبی شدم!

واقعا مگه انسان بی عیب داریم!

من شوهرم یه دونه عیبش این بود و هزارتا حسن دیگه داره...

الان شما با یه مادری طرف هستین که هورموناش به خاطر بارداری بهم ریخته و در داغون ترین حالش قرار داره 

بلخشید اگر تند.انتقاد کردم ولی باید خیلی حواسمون به حرفامون باشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
جمله ای هست که دیگه از ته و.ریشه میزنه من شوهرم ابراز علاقه اصلا نداره کلامی یبار یه تاپیکی بود است ...

نظر هرکسی واسه خودش مهمه اگه هم نظر بقیه رو قبول ندارین لازم نیست انتقادم بکنین

خدایااااااا شکرررررت 
اگه تا الان بهم خیانت کرده باشه چی اونوقتم میگین قضیه رو بزرگش میکنم تو اینستا دیدم دنبال حضوری میگش ...

نه نکرد....

کسیکه اهل خیانت باشه همون قبلش هم میکرد

شوهر من فیلم و اینا میدید یه مدت...دور شده یادش رفته کلا اون لذت ها...

تو اعتماد به نفس خودت رو حفظ کن

یه مدت تحمل کن و رابطه رو هم به زبون نیار همینجوری بغلش کن و...بزار خودش پیش بیاد درست میشه 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اگه تا الان بهم خیانت کرده باشه چی اونوقتم میگین قضیه رو بزرگش میکنم تو اینستا دیدم دنبال حضوری میگش ...

زود دست بکار شو خودت جذبش کن واقعا زن بودن جقدر سخته....همشو تجربه کردم ولی شوهر من به هیچ عنوان اهل خیانت نیست فقط فیلم مبدید

نه کارساز نیست دارم درس میخونم یه شغلی دست و پا کنم جدا بشم دیگه اصلا طاقت ندارم خیلی داغون شدم

چرا تا الان جدا نشدی؟؟؟؟یا اصلا چرا نمیری مشاوره؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

این نیازی که‌میگی داره نیاز کاذبه چون میگی عکس و فیلم نگا میکنه

چه دللللییییی داری تو دختر 

با این وضعیت من که یک ساعتم نمیتونم زندگی کنم تنها کاری که میکنم اینه‌گوشیشو خورد کنم هر گوشی هم که گرفت بشکونی یا اصلا نمونی باهاش 

دلیلی نداره چون تو زایمان کردی وضعیتت درست نیست هر کاری خواست بکنه وقتی تورو به عنوان زن و شریک زندگی قبول کرده باید همه مشکلات تو که بخاطر زایمان بوجود اومده رو هم بپذیره 

وااااای چه‌ مردایی پیدا میشنااا😕😑

دیوانه ترین دلبر این شهر تو بودی❤😍

طرف وقتی عکسو فیلم نگاه میکنه ذهنش مریض میشه 

خیلیییی ببخشیدا . شرمنده ولی زن خودشو با ..... مقایسه میکنه هر چقدرم به خودت برسی درست نمیشه این‌مشکل 

بنظر من عین اعتیاده این‌چیز تا ترک نشه درست نمیشه

دیوانه ترین دلبر این شهر تو بودی❤😍