2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضی مردا واقعا این همه توقعشون زیاد شده

خب طبیعیه که خانم بعد از زایمان هیکلش به هم بریزه یا یه سری مشکلات به وجود بیاد قرار نیس که همه چی مث روز اول ازدواج باشه که درک و فهم تو این موضوع واقعا لازمه بعد میگن چرا افسردگی بعد زایمان اومده این دوره به خاطر همین رفتار ناپسنده مرداس واقعا تاثیر داره رو همسرشون 

نمیگم به خودت نرس هر خانمی به خودش باید اهمیت بده و برسه تو هر موضوعی چه مجرد چه متاهل ولی درک متقابل همسرتون هم باید باشه که متاسفانه نیس

معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️

بعد یه شیش هفت  ماه برو ورزش یا یه حلقه بگیر روزی نیم ساعت بزنشاد باش کم کم خب میشه همه چی

عزیزم حلقه واقعا کارسازه؟؟من کمی شکم و پهلو دارم میتونم آب کنم؟؟اخه نمیتونم حلقه برم اصلأ

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

خاک بر سر هر چی مرد بی لیاقت بکنن الهی ، اسی مردا همینن دلش میخواد تو مثل قبلت باشی باور کن اون ترکا که گفتی زیر دلش زده همشون همینن .تنها زن ندگیشون که همیشه عزیزه ننه جونشون هست.

گناه من سادگی بود .
هدف از بچه دارشدن از این ادم؟

وای این سوال آتیش میزنه آدم رو😐

ان شاءالله تجربه میکنی میفهمی هدفش چی بوده...

میگه قبلا اینجوری نبوده بعد بچه اینجوری شده

واقعا یا بچه هستین اونایی که این حرفارو میزنین یا واقعا خیلی کم عقل 

یه کسیکه بچه آورده چرا باید یجوری حرف بزنین که حالش بدتر بشه!

حالا دیگه بچه رو آورده تموم شده اسن سوال کاملا بیهودس و آزاردهنده!

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم