من بچم هرزمان ناراحت باشم بیتابی میکنه امشب بغلم بود بخاطر ی موضوعی زدم زیر گریه اونم تادید شروع کرد گریه کردن بزور ارومش کردم یعنی جیگرم براش کباب شد اخه بچه این سنی چجوری میفهمه ناراحتیه ادمو بچه های شمام اینطورن یا نه البته اینم بگم خیلی به من وابستست شدید
پسر من از وقتی به دنیا اومد خواهرش گریه می کنه اینم گریه می کنه اصلا یه وعضیه خدا نکنه دختره دعوا کنم گریه کنه اینم می افته به گریه حالا خواهرش می ره بغلش می کنه دوتایی چجور گریه می کنن منم می رم کلی ناز می کشم تا ساکت بشن
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
یعنی میگی همه بچه ها اینطورین مثلا وقتی با شوهرم بحثی میکنم سروصدامیکنه که نتونیم صحبت کنیم از ۵ ۶,م ...
اره گلم هیچ حسی بالاتر از حس مامان فرزندی نیست من حتی به دلم میفته دخترم کیاذیته یا حوصله نداره و دلش پره فورا میرم از یادش میبرم تازه دختر من ی سالو دو ماهشه نگرانم دستمو میزارم رو چشام میاد بوسم میکنه و دستمو برمیداره😂
من هیچوقت پیش پسرم گریه نکردم تا حالا یا اینکه با شوهرم بحث نکردم دوست ندارم تو روحیش تاثیر بدی بز ...
منم تا حالا گریه نکرده بودم ولی تو بغلم بود یچیزی شد یهو اشکم درومد اولینبار بود واسه همین خیلی واسش ناراحت شدم الان که خوابه نگاش میکنم دلم میخواد بترکه واسش
نسبت به خودت چجورین ناراحتیتو میفمن که عکس العمل نشون بدن
اره مخصوصا دخترم اون موقع که من باردار بودم ویار داشتم غذا نمی خوردم اینم غذا نمی خورد یا شبایی که دندون درد داشتم بیدار بودم گریه می کردم اینم کنارم می نشست اروم اشک می ریخت
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
اره گلم هیچ حسی بالاتر از حس مامان فرزندی نیست من حتی به دلم میفته دخترم کیاذیته یا حوصله نداره و دل ...
ای جانم مثه فرشته ها میمونن بخدا منم دقیقا همینطوریم هر حسی داشته باشه میفهمم ولی توقع نداشتم اون اینقدر زود همچیو درک کنه میگم از چندین ماه قبل همینطوره بنظر خودم خیلی باهوشه