2777
2789
خدا خیرت بده من هم بعضی شبا میخونم واقعا خیلی اروم میشم وقتی نماز شب میخوانم ولی اکثرا تنبلی میکنم ب ...

قبول باشه ، دو سه شبی که میخونید در هفته ، سعی کنید پشت سر هم باشه ، تا براتون عادت بشه و مداومت داشته باشین در خوندنش 

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورش تو مفاتیح هست و برای منی ک نخوندم خیلی طولانیه و نمیتونم بخونم  اسونترش هست؟اگ هست توضی ...

11 رکعته در کل . چهار نماز دو رکعتی ، به نیت نماز شب هست ، که مثل نماز صبح خونده میشه و فقط نیتش ، نیت نماز شبه . دو رکعت ، نماز شفع داره ، به این صورت که رکعت اول ، بعد از حمد ، سوره رو میخونید و بعد سوره ناس ، رکعت دوم ، بعد از حمد ، سوره و بعد ؛ فلق رو میخونید ، قنوت نداره و بعدش رکوع و سجده و ... . یک رکعت هم نماز وتر داره ، به این صورت که ؛ یک حمد ، سه سوره ، یک فلق و یک ناس رو میخونید ، میرید قنوت ، دست چپ به حالت قنوت بگیرید ، دست راست رو حالا یا با انگشتانتون ، یا تسبیح یا صلوات شمار ، به پایین میگیرید و 40 مرتبه ذکر اللهم اغفر للمؤمنین و المؤمنات و المسلمین و المسلمات رو میگین ، هم میتونین بگین اللهم اغفر ( مثلاً ) لقاسم سلیمانی ، فرقی نداره چه کسی رو میگین ، مرده باشه یا زنده ، 40 مرتبه میگین . بعدش 70 مرتبه ، استغفرالله ربی و اتوب الیه ، بعد از اون 7 مرتبه هذا مقام العائذ بک من النار ، بعدش 300 مرتبه « العفو » و در آخر رب اغفرلی وارحمنی و تب علی انک انت التواب الغفور الرحیم رو میگین ! توجه داشته باشین که این به صورت کاملش هست ، میتونین یک یا همه ذمر رو بگین ، میتونید نگید ! میتونید حاجتتون رو به زبان فارسی بگید . بعدش رکوع و سجده و تشهد و سلام و در آخر ، تسبیحات حضرت زهرا 

اللهم عجل لولیک الفرج 
تجربتون رو میشه بگید ؟

حاجت بزرگی دارم خیلی هم براش دعا کردم چندروز پیش تو اوج ناامیدی و اینکه نمیدونستم باید چه دعایی بخونم که خدا حاجتمو بده صحیفه سجادیه رو برداشتم و امام سجادو به مادرشون حضرت زهرا قسم دادم و گفتم دعایی رو بهم نشون بده که خوندنش ضامن حاجتم بشه باورت نمیشه دعایی اومد که بعداز نمازشب باید خونده بشه و جالب اینجاست تو کل صحیفه فقط تو همون صفحه به نماز شب اشاره شده.. از همون شب میخونم البته پارسالم ۳شب خوندم و خیییلی راضی بودم حس خوب و ارامش و جورشدن کارام..

نماز امام زمان تا الان نخوندم چندرکعته

چون نخوندید ، احتمالاً براتون سنگین باشه ، نمازی که آیت الله بهجت ، دستورش رو دادن . نماز امام زمان که معروف تر هست رو بخونید . دو رکعته ، نیتش نماز امام زمان . حمد رو میخونید ، به ایاک نعبد و ایاک نستعین که رسیدین ، صد مرتبه تکرارش میکنید ، تمام که شد ادامه حمد رو میخونید و بعد هم سوره ، به رکوع که رسیدید ، ذکر رکوع رو هفت مرتبه میگین ، میرین سجده ، هفت مرتبه ذکر سجده رو هم میگین ، برای سجده دوم رکعت اول هم ، به همین شکل ، هفت مرتبه ذکر رو میگید . رکعت دوم هم ، مثل رکعت اول تکرار میکنید ، به همراه قنوتی که داره . نماز که تمام سد ، یک لااله الاالله میگین و تسبیحات حضرت زهرا ، به همراه صد صلوات . حاجتتون رو بعد بگین 

اللهم عجل لولیک الفرج 
حاجت بزرگی دارم خیلی هم براش دعا کردم چندروز پیش تو اوج ناامیدی و اینکه نمیدونستم باید چه دعایی بخون ...

پر از حس خوب و معجزس . چه عالی ، همه چیز ، دست به دست هم میده تا تو ، به خواسته ات برسی و شکت ، به یقین تبدیل بشه و اعتماد و توکلت به خدا ، بیشتر و بیشتر بشه . گوارای وجودتون 

اللهم عجل لولیک الفرج 
قبول باشه ، دو سه شبی که میخونید در هفته ، سعی کنید پشت سر هم باشه ، تا براتون عادت بشه و مداومت داش ...

قبول حق عزیزم ،خیلی هم زود عصبی میشم وقتی عصبی میشم لرزش دست میگیرم وسردرد شدید میگیرم دست خودم نیست متاسفانه  بچه هام خیلی اذیت میکنن وازامش ندارم برای  ارامش اعصابم ذکری چیزی نیست 

قبول حق عزیزم ،خیلی هم زود عصبی میشم وقتی عصبی میشم لرزش دست میگیرم وسردرد شدید میگیرم دست خودم نیست ...

هفت مرتبه ذکر بسم الله الرحمن الرحیم ، لا حول و لا قوه الا بالله رو بگین ، مداومت در بو کردن و خوردن گلاب هم داشته باشین ، مشکلتون حل میشه . سرچ کنید در اینترنت ، احتمالاً غلبه صفرا دارید ، درمانش هست ، اون رو هم انجام بدید 

اللهم عجل لولیک الفرج 
پر از حس خوب و معجزس . چه عالی ، همه چیز ، دست به دست هم میده تا تو ، به خواسته ات برسی و شکت ، به ی ...

من برای شما تو قنوت نمازشبم دعا میکنم شما هم اگه خواستی برامن دعا کن حاجت رواشم مژگانم💚

من برای شما تو قنوت نمازشبم دعا میکنم شما هم اگه خواستی برامن دعا کن حاجت رواشم مژگانم💚

ممنون محبتتونم ، خوشحالم میکنید ، به روی چشم ، حتماً

اللهم عجل لولیک الفرج 
اسمتون 

فاطمه ام 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭