2777
2789
عنوان

سونو قلب

109 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم . من الان ۶ هفته و ۶ روزمه . یعنی فردا ۷ هفتم . کی برم بره سونو ؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

از ۶ هفتگی قلب مشخصه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۶ هفتگی قلب مشخصه

ممنون عزیزم . اخه شنیده بودم‌۸ هفته  خوبه 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
میگن هشت هفته بری خیلی بهتره مطمعن تره

خب الان من شنبه میشم ۷ هفته و یروز اینجوری داخل ۸ هفته ام . برم یا ۸ هفته یروز برم ؟ 

تورو خدا برامنم دعا کنید باردار بشم 

ایشالا ب زودی زود ب خواستت برسی گلم . 

مثلا چندوم‌خوبه ک برم؟ 

عزیزم هفت هفته هم  بعضیا تشکیل میشه

ولی هشت هفته ک بری دیگه اما و اگر توش نیست

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
عزیزم هفت هفته هم  بعضیا تشکیل میشه ولی هشت هفته ک بری دیگه اما و اگر توش نیست

ممنونم گلم ❤