2777
2789
عنوان

پرده بکارت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 124 پست

واقعا حالم داره بهم میخوره از این حجم از بی حیایی و هرزگی و خراب و بی شرف شدن دخترا و پسرا، چه خبرتونه اخه اگه رابطه میخواین خوب برین مثل بچه ادم ازدواج کنین انقد رابطه داشته باشین تا سیر بشین ن اینکه ب خاطر چند دقیقه کیف و لذت برین زیر خواب هر ننه قمری بشین ک بعد از اینکه باهاتون رابطه برقرار کرد حتی حاضر نباشه جواب تلفنتونو بده، چقد خودتونو پست و کوچیک میکنین😒😒😒😑😑😑😑

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حالم داره بهم میخوره از این حجم از بی حیایی و هرزگی و خراب و بی شرف شدن دخترا و پسرا، چه خبرتو ...

والا بخدا ب زوووررررر کار شوهر خودمونو راه میندازیم من نمیدونم اینا چ حالی دارن خخخه

بله. تمامی دانشگاه های بزرگ جهان ثابت کردن اگر هم وجود داشته باشه اگررررررر ،اونم خیلی راحت توی دورا ...

والا تابوده خرافات نبوده نمیخام علم‌پزشکی رو زیر سوال ببرم ولی تاهمین امروزم  دخترایی بودن که بکارت داشتن البته ک قبول دارم نازک و بایه پریدن ساده  باافتادن از بلندی هم امکان پارگی پرده میشه واینکه دختری و دیدم ک دکترش گفته بود داری اما بیرنگ مثل اب ک شوهرش شک کرده بود ولی با گواهی پزشکی قبول کرد

لایک نکنید                      
بله. تمامی دانشگاه های بزرگ جهان ثابت کردن اگر هم وجود داشته باشه اگررررررر ،اونم خیلی راحت توی دورا ...

پس اگر خرافات هست چرا اینقدررمهم هست خواهرم !!!! در هر حالتی باشه ارتجاعی ،حلقوی و عادی و...اگر دخول صورت بگیره کاملا نشون می ده .نشون می ده زوری بوده یا با میل ! 

اگز بکارت خرافات هست جرا بعضی ها می فروشن ! چرا بعضی ها نگران هستن ! 

بکارت فقط برای الت حلو نیست برای مقعد هم هست .

متاسفانه الان بعضی دختر ها از جلو رابطه سطحی دارن واز مقعد ....🤦‍♀️

و بکارت جلو رو برای همسر کادو نگه می دارن !!! 

جرا بکارت مهم هست چون مردها احیاس فاتح بودن در شب عروسی بهشون دست می ده ودر غیر این صورت برای همیشه سر خورده می شن هر چند همه چیز برای زن هست !!! 

دانشمندها و یه عده افراد برای ترویج یه سری باورهای علط خودشون اینو دارن تو حلق مردم می کنن و می گن مهم نیست .والا از آفرینش بشر مهم بوده تا آخر !!!

بهتره لااقل خودمونو گول نزنیم .!!

پس اگر خرافات هست چرا اینقدررمهم هست خواهرم !!!! در هر حالتی باشه ارتجاعی ،حلقوی و عادی و...اگر دخول ...

عزیزم میشه شما چند تا کشور پیشرفته نام ببری که توی صنعت پزشکی پیشرفت بالایی دارن ولی به این بکارت اعتقاد داشته باشن؟؟؟؟میدونم میگید اونا دینشون مثل دین ما نیست درسته اما اونا حتی به بودنشم اعتقاد ندارن 

شما مجبور نیستید حرف منو باور کنید ولی اینو بهتر میدونیم که متخصصان بهتر از ما و شما میدونند شماهم میتونید هر جور که دوست دارید فکر کنید و فکر کنید که وجود داره عیبی نداره

موفق و شاد باشید😊❤

نه ولی به نظرم خوب نیست شاید این خانمم فردا توبه کرد 

هر کاری کنیم و توبه کنیم بالاخره هر کاری تاوانی داره حتی اگه توبه کنی توبه کننده واقعی بااااید منتظر عواقب اون گناه باشه مطمعن باش ک جواب کارشو میبینه حتی اگه توبه کرده باشه حالا بعد از توبش دیگه جور دیگه زندگی مبکنه ک اونم خدا کمکش میکنه