2777
2789
عنوان

پرده بکارت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 124 پست
پس اون خون چیه ک ی بار رابطه میاد بعد از اون نمیاد خوبه با این حرفا راه برای بی آبرویی باز میکنن&nbs ...

خوب منم ک حرف شمارو تایید کردم‌میگم بکارت خرافات نیست اینکه فکر کنیم فقط پرده بکارت با رابطع پاره میشه خرافات امکان داره با یه اتفاق مرده ازبین بره پس نمیشه گف این شخص رابطه داشته 

لایک نکنید                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر کاری کنیم و توبه کنیم بالاخره هر کاری تاوانی داره حتی اگه توبه کنی توبه کننده واقعی بااااید منتظر ...

نه وقتی توبه کنی همه گناهان رو خدا میبیخشه 

به غیر از حق الناس 

بعدم خدا ستارالعیوب 

💍♥ i said yes 

عزیزم میشه شما چند تا کشور پیشرفته نام ببری که توی صنعت پزشکی پیشرفت بالایی دارن ولی به این بکارت اع ...

عزیزم فرهنگ ها با هم فرق می کنه .

عرف هر جامعه با جامعه ی دیکه فرق می کنه .

آیا فرهنگ ما مثل کشورهای اروپایی هست ؟ خیر ! 

هروقت ایران اروپا شد بله دیگه بکارت مهم نیست .

من حرف شنا رو قبول دارم ‌ولی ما هنوز تو ایران داریم زندکی می کنیم .

حتی شدت این فرهنگ نسبت قوم ها باهم فرق می کنه .دید مثلا کرد ،لر ،ترک ،شمالی ،و...میزان شدت و قوتشون فرق می کنه .خیلی ها خواهر هاشون رو سر این مسئله به قتل رسوندن !! 

هنوز توی ایران این مسایل مهم هست و پررنگ و نمیشه نادیده گرفت .

نه وقتی توبه کنی همه گناهان رو خدا میبیخشه  به غیر از حق الناس  بعدم خدا ستارالعیوب  ...

نخیر اصلا قبول ندارم اینطوری باشه پس خدا چطور عدلی داره حالا از راهی ک میدونه تاوان گناه بگیره بعد توبه شو قبول کنه بعددد عاقبت بخیر بشه 

عزیزم میشه شما چند تا کشور پیشرفته نام ببری که توی صنعت پزشکی پیشرفت بالایی دارن ولی به این بکارت اع ...

فرانسه یکیش. شما یا نمیدونی یا اطلاعاتت کم هست. یه نگاه به مقالات فرانسوی بندازی میفهمی دکتررای فوق تخصص زنان به بکارت اعتقاد دارن و قبولش دارن. سازمان بهداشت جهانی هم اعتقاد به پرده بکارت دارند.