2777
2789
عنوان

پرده بکارت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 124 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مجبوره بره ب‌‌‌.. یکم حیا عفت

چی..

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
نمیدونم چرا یه عده میخوان هرزه گی رو عادی جلوه بدن هی میگن بکارت مهم نیست

عزیزم اگه منظورتون با منه من غلط بکنم بگم این کارا اشکال نداره یا عادیه اصلا هدفم این نیست 

نگفتم بکارت مهم نیست میگم اصلا وجود نداره 

شماهم میتونی بیشتر تحقیق کنی و به این آگاهی برسی گلم

دیگه وقتی چندبار رابطه داشته لابد براش مهم نیست دیگه پسر مردم چه گناهی کرده حالا اگه یکبار بود یه چ ...

حالا میان میخورنت. میگن پرده خودشه. به پسره چه ربطی داره. مگه پسره خودش پاکه. 

خدا چی میشه پس  ای خدا هیچ دختری رو بی ابرو نکن یا اگه بی ابرو شد همون آدم پاش بمونه و بشه مرد ...

ولی خودش هنیییییشه استرس رسوا شدن گذشته ی خودش رو داره .خصوصا چون سقط داشته قبل از بچه دار شدن نگزان بود .که اونم درست شد‌.

آخه مسئله این بود که دختره خودشم از خانواده ی مذهبی بود !!! که این طور شد !! 

همیشه می گه اگر گذشتم فاش بشه بی شک شوهرم برای همیشه کنارم می ذاره.

نصف زندگیش با استرس می گذره .می ترسه نکنه یه جایی یه روزی از دهن کسی در بره یا با هاش دشمنی کنن !! 

نمیدونم چرا یه عده میخوان هرزه گی رو عادی جلوه بدن هی میگن بکارت مهم نیست

عزیزم اگه بامنین باید بگم که من نگفتم بکارت مهم نیست ولی همچین چیزی وجود نداره اگه میخای باور کنی برو چندتا مقاله به انگلیسی درموردش بخون🤗

یک عدد دبیر خوشحال اینجا نشسته😍

ولی خودش هنیییییشه استرس رسوا شدن گذشته ی خودش رو داره .خصوصا چون سقط داشته قبل از بچه دار شدن نگزان ...

من اون دختر بیچاره رو قضاوت نمیکنم ولی ای فاطمه زهرا به همه دخترا ابرو بده پاکی بده بعضی کارا با توبه هم جبران نمیشه چقدر دردناکه خدا بهش صبر بده و ابرو بده