2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که هیچ کاری باهاش نمیکنم  گوشت کوب برقی سه کاره دارم همه کارام با همونه

بهترین وسیله است 

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
پس به نظرت گوشت کوب برقی بخرم؟ غذاساز نخرم

بنظر من ن 

من ک واقعا گوشت کوب برقی برام عالی بوده

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
پس به نظرت گوشت کوب برقی بخرم؟ غذاساز نخرم

ببین گوشت کوب برقی چند کاره خودش مخلوط کن و زعفران ساب و همزن داره 

غذاساز واسه دو نفر بزرگه 

در کنارش اگه اهل آب هویج خوردن هستین آبمیوه گیری هم بخر 

بستگی داره. عموما  مخلوط کن. خرد کن. صفحه رنده برقی هم داره. اونهایی ک کامل تر هستن آب میوه گیر. آب مرکبات گیر. آسیاب. همزن. 

اگر میدونی کم مصرف میکنی از این وسایل همون غذاساز رو بگیر مارک فیلیپس خوبه 

عضو گروه @بامدادخمار  هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53   قبلا تونستم باز هم میتونم 😊

خرید من یک چرخ گوشت قوی پاناسونیک برای چرخ کردن نخود و گوشت و مرغ و سبزی غرمه سبزی رو هم بعد پختن یک دور چرخ میکنم عالی میشه . یک آب میوه گیری 4 کاره فلر ک شامل خرد کن مخلوط کن و آسیاب هم هست و یک گوشت کوب برقی بوش و یک همزن برقی بوش. از همه خم راضی هستم خدا رو شکر. من برگردم ب عقب شاید گوشت کوب برقی کاسه دار بگیرم ساده گزفتم من 

عضو گروه @بامدادخمار  هستم قد 164وزن اولیه 69 (گروه زرد🏷️) وزن فعلی ⬅️67.5(صعود به گروه نارنجی😊🔶) وزن هدف 53   قبلا تونستم باز هم میتونم 😊