2777
2789
عنوان

نظرسنجی

81 بازدید | 10 پست

نظرتون راجب فرهنگ اهدای عضو

تعداد رای : 22
نظرسنجی
کارت دارم
8
36%
شاید روزی کارت تهیه کردم
11
50%
مخالفم کلا‌
3
13%
                                             خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

کار شایسته ایه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

فقط اونایی ک گفتن مخالفن😐

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار شایسته ایه

بنظرتون چجوری با خانوادم درمیون بزارم که دوست دارم تهیه کنم؟

مجردم

بنظرتون چجوری با خانوادم درمیون بزارم که دوست دارم تهیه کنم؟ مجردم

نیازی نیست من هیچ کس نمیدونم ثبت نام کردم حتی همسرم

البته بگم بهش خودش دوست داره داشته باشه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

ی چی برام عجیبه

وقتی ی فردی میمیره اعضای بدنش رو اهدا نمیکنن خب مثلا چرا(نمیحاد جواب بدین😂)

وقتی میمیره ک دیگه ب دردش نمیخوره

پس بهتره اهدا کنه ک هم جون ی نفردیگه رو نجات بده هم ثواب کنه 

نظر_شخصی#  

دیگرتنها،گریه حالم رامیداند.

فقط اونایی ک گفتن مخالفن😐

اونا مثل خاندان ما هستن یه جا صحبت میشه میگن که با این کار مخالفن😐

من دوست دارم واسه خودم کارتشو تهیه کنم موندم چجوری با خانوادم مطرح کنم

بنظرتون چجوری با خانوادم درمیون بزارم که دوست دارم تهیه کنم؟ مجردم

لزومی نداره بدونن. شما اگر دوست داری تهیه کن. 

اگر کسی مرگ مغزی بشه و کارت اهدای عضو هم داشته باشه، باز هم از خانوادش رضایت میگیرن. تا رضایت خانواده نباشه کاری نمیکنن. این کارت فقط نشون میده که صاحبش خودش تمایل داشته که اعضاشو اهدا کنه.

ی چی برام عجیبه وقتی ی فردی میمیره اعضای بدنش رو اهدا نمیکنن خب مثلا چرا(نمیحاد جواب بدین😂) وقتی ...

دقیقا 👌ولی یه عده باز مخالفن

اونا مثل خاندان ما هستن یه جا صحبت میشه میگن که با این کار مخالفن😐 من دوست دارم واسه خودم کارتشو ت ...

میتونی بهشون نگی 

اونوق دور از جونت دور از جونت دور از جونت اگه مردی خدایی نکرده

اکه خواستن اهدا نکنن نیمشه چون تو قبلا با خوسته خودت کار گرفتی میتونی اینترنتی هم بگیری ک دیگه نیازی ب بیرون رفتن نباشه

دیگرتنها،گریه حالم رامیداند.

اونایی که مخالفن یعنی حاظرن گوشت تنشون رو یه مشت کرم و حشره بخورن ولی یه انسان دیگه باهاش زندگی نکنه؟😐😐دیگه اون موقع مردید مرده کبد و کلیه و قلب واسه چی میخواد؟واسه زیر خاک ؟

حال بحث ندارم هرکار دوسدارید بکنید😑

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز