کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرتون چجوری با خانوادم درمیون بزارم که دوست دارم تهیه کنم؟ مجردم
نیازی نیست من هیچ کس نمیدونم ثبت نام کردم حتی همسرم
البته بگم بهش خودش دوست داره داشته باشه
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
بنظرتون چجوری با خانوادم درمیون بزارم که دوست دارم تهیه کنم؟ مجردم
لزومی نداره بدونن. شما اگر دوست داری تهیه کن.
اگر کسی مرگ مغزی بشه و کارت اهدای عضو هم داشته باشه، باز هم از خانوادش رضایت میگیرن. تا رضایت خانواده نباشه کاری نمیکنن. این کارت فقط نشون میده که صاحبش خودش تمایل داشته که اعضاشو اهدا کنه.
اونایی که مخالفن یعنی حاظرن گوشت تنشون رو یه مشت کرم و حشره بخورن ولی یه انسان دیگه باهاش زندگی نکنه؟😐😐دیگه اون موقع مردید مرده کبد و کلیه و قلب واسه چی میخواد؟واسه زیر خاک ؟
حال بحث ندارم هرکار دوسدارید بکنید😑
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶