2821
2789
عنوان

قهرهمسرم😑

197 بازدید | 18 پست

دوستان سلام.میخاستم مشورت کنم باهاتون واسه قهرباهمسرم تجربه دارین بزارین.فقطم بخاطر یه حرف نارحت شد..حالا بگم براتون..من پنج روزه عمل پی آرکی چشم انجام دادم روز اول همسرم بامن بود دیگه رفتم خونه مامانم چون راهمون دوره سه شب نیومد پیشم دیشب اومد خونه مامانم که باهم برگردیم خونمون منم چشام حساسه به نور و سه شب کامل دردو سوزش فراوون داشتم اومد از راه سریع رفت تو گوشی من اومدم بعد سه روز بشینم باهش به حرف زدن انگار ن انگار من حرف میزنم دیدم داره به دوستش ویس میده دیگه به دلم اومد نارحت شدم رفتم اتاق بعد اومد اتاق بازم سرش تو گوشی میگه پاشو خوب شدی دیگه اینقد ناز نکن.. یهو نور گوشیو انداخت تو چشمم منم به نورحساس گفتم نکن دیوانه چشمم درد میگیره باز که آقانارحت شد رفت بیرون دیگه محلم نداد☹

بعد شام صداش زدم بیا قطره مو بریز برام که ببینم دلیل اصلی نارحتیش برا چیه که گفت چرا به من گفتی دیوانه گفتم عزیزم من شوخی کردم حساس بودم یه چی گفتم دیگه گفت نه ولم کن میخام برم میگم این رفتارت بچه بازیه درست رفتار کن اخه من چیزی نگفتم دیگه گفت میخام برم خونه گفتم تنها گفت اره فقط تنها 😟 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانما من واقعا مقصرم؟چجوری رفتار کنم بفهمه رفتارش بد بوده یکم منو درک نکرد سه شبه دوسه بسته مسکن قوی خوردم خب همش تاثیر میزاره منم چیزی ازش نمیخاستم فقط میخاستم بعد سه روز ک اومده پیشم بشینه مثل دوتا زن و شوهر طبیعی حرف بزنیم باهم

خانما من واقعا مقصرم؟چجوری رفتار کنم بفهمه رفتارش بد بوده یکم منو درک نکرد سه شبه دوسه بسته مسکن قوی ...

نه عزیزم مقصرنیستی شوهرت درک واحساسش کمه

چندساله ازدواج کردین؟چندسالتونه؟

میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستی❤
خانما من واقعا مقصرم؟چجوری رفتار کنم بفهمه رفتارش بد بوده یکم منو درک نکرد سه شبه دوسه بسته مسکن قوی ...

اره حق داری بهش پیام بده بگو همین حرفارو این انتظاری ک داشتی بگو ناراحتم کردی 

چقدر لوسه دوره زمونه عوض شده مردا نازشون خیلی بیشتره بیخبال باش بعدشم چیز بدیی نگفتی ک

اره بخدا ازین حرفا بدترشم زدیم نارحت نشده این سه روز اقا بی جنبه شده دیگه امروز هیچی بهش نگفتم 

اره حق داری بهش پیام بده بگو همین حرفارو این انتظاری ک داشتی بگو ناراحتم کردی 

دیشب بهش گفتم تو وات دیگه هم انلاین نشدم یکم فکرش درگیر شه اصلا درک نمیکنه 😕

چرا مردان اینجوری شدن؟منم دیروز با شوهرم الکی الکی دعوای شدید کردم کتکم زده دیگه دوسش ندارم سر اینکه آخر هفته باغ دعوتیم گفتم من پیش همکاران چی بپوشم؟یهو سرم داد زد گفت اون همه برات لباس خریدم باز میگی چی بپوشم و منو زد😶من فقط گفتم چه پوششی داشته باشم نگفتم لباس میخوام،گفتم با چادر یا تونیک دامن یا سارافون منظورم اینا بود😔💔دلم شکسته

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
چرا مردان اینجوری شدن؟منم دیروز با شوهرم الکی الکی دعوای شدید کردم کتکم زده دیگه دوسش ندارم سر اینکه ...

یذره درک ندارن 

من توقع نداشتم کاری بکنه برام فقط بعد سه روز بشینه کنارم نکه با گوشیشه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز