2777
2789
عنوان

قهرهمسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 18 پست
من قهرم منتها اصلا محل نمیده که ازش ناراحتم خنده دار اینجاست که اصلا یادم نمیاد دلیل اصلی قهرم چیه ه ...

شوهر من خونه که باهمیم قهر کنه سریع میاد منت کشی دور کع هستیم کلا مدلش فرق میکنه نمدونم والا چه مدلشه خواهر یموقع با خودم فکر میکنم زن و شوهرای دیگه چجورین ما چجوری..مثل خواهر برادرا رفتار میکنه😑

شوهر من خونه که باهمیم قهر کنه سریع میاد منت کشی دور کع هستیم کلا مدلش فرق میکنه نمدونم والا چه مدلش ...

تواین مدت یادم نمیاد قهر باشم بیاد منت کشی حسرتش مونده تو دلم ازش بدم میاد میمونم میمونم آخرش خودم بیخیال میشم اما این بار افتادم رو دنده لج نمیخوام وابدم

اصلا اهمیتی بهم نمیده همش پنهان کاری میکنی به حرفام اهمیت نمیده اصلا حالیش نیس من زنشم یه انتظاراتی ازش دارم باید باهم هماهنگ باشیم اصلا ایناحالیست نیس همش به فکر خودشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلیم ترسو ودهن بینه زندگیشو فقط با حرف اینو اون هماهنگ میکنه انگار نه انگار که منمارموزه تو زندگیشم اصلا به فکر آیندش نیس منم تصمیم گرفتم از زندگیم دلتش کنم همون طور که اون منو نمیبینه منم دیگه نبینمش

خیلیم ترسو ودهن بینه زندگیشو فقط با حرف اینو اون هماهنگ میکنه انگار نه انگار که منمارموزه تو زندگیشم ...

حقم داری عزیزم واقعا سخته یعنی قلقم داره ها ولیییی اگه ثابت باشن نکه هرروز یه رفتاری دارن😐