2777
2789

سلام من لیسانس مدیریت دولتی دارم و شاغلم و 8سال سابقه کار دارم قصد ارشد دارم که بخونم .. سرکار فعلیم روانشناسی خیلی بکارم میاد.ولی بیشترین هدف من شرکت در ازمون استخدامی اموزش پرورشه .. نمیدونم چی بخونم ؟ مشورت میخوام ..ایا با ارشد روانشناسی میتونم اموزش پرورش شرکت کنم ؟ نمیگن لیسانست غیر مرتبطه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
منم مديريت م ميخواستم روانشناسي برم چند جا سرچ كردم نشد پنجم ميخواي ثبت نام كني ؟

اره گلم 5تا8م ثبت نامه .. خوب تحقیق کردی شما ؟ والا نریم اینهمه هزینه کنیم فردا بگن لیسانست ی چیز دیگه بوده نمیشه اموزش پرورش شرکت کنی؟ ی خانمی بمن گفت علوم تربیتی بهتره و راحت تر> موندم چی کنم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم 5تا8م ثبت نامه .. خوب تحقیق کردی شما ؟ والا نریم اینهمه هزینه کنیم فردا بگن لیسانست ی چیز دی ...

اره تحقيق كردم همون موقع ثبت نام ميزنن تو برجك مون فكر كنم يه سرچ كن خودت 

راستش من كنار كشيدم داشتم تحقيق ميكردم روي رشته مامانم گفت دوست ندارم بخوني و توضيح هات خودش رو داد 

اخه باهمين رشتمم بيكارم 

منم كلا فرزند صالحي هستم 🤗 

اوكي دادم 

كشيدم كنار 🤷‍♀️

اره تحقيق كردم همون موقع ثبت نام ميزنن تو برجك مون فكر كنم يه سرچ كن خودت  راستش من كنار كشيدم ...

اشتباه نکن ... بخون ... سالهای اینده دبیری خیلی استخدامی داره