2777
2789

من با آقایی آشنا شدہ بودم کہ بعد از یہ سال بھانہ آورد و گفت قصد ازدواج ندارم،من خیلی بھش خوبی کردہ بودم، بخاطر یہ موضوعی ھنوز با ھم در ارتباط ھستیم ، البتہ ارتباط خیلی کم و معمولی، دو ھفتہ ی پیش بحث خواستگار شد و ازم پرسید خواستگار برات اومدہ؟ حتما من لیاقتتو ندارشتم،

دیروز برای کاری بھش پیام دادم میگہ برو بہ خواستگار جدیدت پیام بدہ، منظورش چیہ؟؟ چیکارش کنم حرصشو در بیارم چون خیلی اذیتم کرد ، 

واا ،دوقطبیه؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو مسئله ازدواجم به خودم مربوطه لازم بدونم پیام میدم، ممنون که رفاقت میکنی و نگرانمی

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

دقیقا ھست فکر کنم، اخلاقش خیلی با من بد بود

انقدر از ادمایی که وقتی میبینن یه چیزیو از دست میدن شروع به این کارا میکنن بدم میاد

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

در مورد بحث کاری مربوط به شغلت پیام دادی ؟

چه جواب بی ربطی داده

اصلا پرسیدن اینکه خواستگار داری یا نه هم برام عجیب

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

توهم پروفایل های بسیار عاشقانه بزار  

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
اصلا درمورد خاستگارات باهاش حرفی نزن .نیاد ابروتو ببره جلوشون.بگوش به خودم مربوطه

نہ بابا ، میدونی اصلا بہ من محل نمیذارہ و توجہ نمیکنہ، من براش مھم نیستم، نمیدونم چرا ھی میگہ برو با خواستگارت پیام بدہ، این دومین بارہ گفتہ، نمیدونم منظورش چیہ