2821
2789

شما  ک شغل داری سر گرم شغلت باش عزیزم  بهتره برات  

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی از دوستام که 15 سالگی باهاش دوست بودم بعد از ازدواجم ارتباطشو کات کرد تازه یکساله نامزد کرده یکی دوبار که فکر میکنم وضعیت روحیش بهم ریخته بود سراغمو گرفت من اشتباه کردم جواب دادم با روی خوش درضمن خودم بهش زنگ زدم ولی دیگه هیچ ارتباطی باهام برقرار نکرد تازه اخرین بار هم که زنگ زدم گفت کار دارم نمیتو.نم صحبت کنم که دیگه زنگم نزد

از همکارات دوست پیدا کن

همکار همیشه همکاره هیچوقت دوست محسوب نمیشه به وقتش منافع و موقعیت و جایگاه خودش براش از ارزش های دوستش مهمتره ... اینو تجربه کردم

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤

دلم گرفته از بی معرفتی این دوستم و یکی دیگه از دوستام که چشمشو رو همه چی بست بعضی وقت ها فکر میکنم تنهاترینم البته خیلی وقت بود این حسو نداشتم الان دوباره اومده سراغم

من صمیمی ترین دوستام مامانمو خواهرمن

منم مامانمو دخترم خوب که فکر میکنم به همین نتیجه میرسم والا با فیلم و کتاب و شیرینی پزی سرخودمو گرم میکنم چرا باید ضعیف باشم به اون ادمای بیمعرفت نیاز داشته باشم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز