2777
2789

من سبوس برنج رو تو تاپیکا سرچ کردم چون سرشار از ویتامینایی ک واسه مو لازمه خیلی ازش تعریف کرده بودن یکی از خواصشم اینکه ک لاغر میکنه حالا من گرفتم هرشب قبل خواب یه لیوان میخورم

من واسه رشد موهام گرفتم ولی حس میکنم هم پهلوهام اب شده هم یه کوچولو شکم داشتم شکمم مامانمم میگه لاغر شدی حالا نمیدونم از سبوس برنجه یا یه ن گفتم بهتون بگم شمام راجبش تحقیق کنید شاید به دردتون خورد 

یا باید یه قاشق پر بریزید تو شیر و ابمیوه یا تو ابجوش من میریزم تو ابجوش یه قاشق مربا خوریم عسل میزنم بهش واسه اینکه طعمشو عوض کنه میخورم  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

سبوس کجا بود همش آشغالخ

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبوس کجا بود همش آشغالخ

چرا اشغال ؟ من از عطاری میگیرم خیلیم خوبه غروب باز رفتم بگیرم گف اسیاب نکردم نیم ساعت باید صبر کنی تا برات اسیاب کنم جلو چشمم قشنگ اسیاب کرد داد بهم

صافش میکنی دیگه درسته؟ ما داریم کسی برامون اورده نمیشه همینجوری خورد خیلی زمخته

من پودر‌شو گرفتم یه قاشق میریزم تو ابجوش یه قاشقم عسل میزنم بهش هی هم میزنم میخورم ک ته نشین نشه کف لیوان اخه میگم اگه صافش کنم خاصیتش از بین میره بعدشم اینکه زیاد نباید بزاری بمونه تو ابجوش هر چقد بیشتر بمونه سیاه میشه و زمخت نمیشه خوردش