2777
2789

اره بابا اصن از رو ورم نگاه نکن

بزار ۳ ۴ ماه دیگه معلوم میشه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بابا هنوز خیلی مونده فرم نهاییشو ببینی.البته من بعد ۱۰روز گچمو برداشتم قوس داشت بینیم چون قوز دار بود خیلی تغییر کردم

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
2803

مبارکت باشه عزیزم

تا شش ماه ورم داره کم کم ورم خوب میشه و فرم میگیره صبور باش دوست خوبم منم تقریبا تا ۶ ماهی چسب میزدم بلکه ام بیشتر که خودشو بگیره

زندگیتو بسپار دست خداوند، خداوند واست معجزه میکنه بی نظیر...سلامتی امام زمان صلوات: الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
2804
آره بابا هنوز خیلی مونده فرم نهاییشو ببینی.البته من بعد ۱۰روز گچمو برداشتم قوس داشت بینیم چون قوز دا ...

منم ۱۰ روزمه برداشتم دیدم ی قوس خیلی خیلی کوچولو داده یتی چناننن خورد تو ذوقم ک نگو

منم ۱۰ روزمه برداشتم دیدم ی قوس خیلی خیلی کوچولو داده یتی چناننن خورد تو ذوقم ک نگو

دس بزن روش ورم معلومه.قشنگ باید پوست ب استخونت بچسبه

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
2805
تا یسال ورم داره انیشتن

اینو میدونم ک ورم داره میگم ورمش بخابه قوسش بیشتر میشع یا فرقی نمیونه همینطور میمونه خیلیا میگن تاثیر نداره فقر بینیت کوچسک تر میشع بعد خابیدن ورم

دس بزن روش ورم معلومه.قشنگ باید پوست ب استخونت بچسبه

دست میزنم خیلی نرمه ینی خیلی جا داره تا استخونم؟ ینی اون حد اخری رو در نظر بگیرم ک میچسبه ب استخنونم؟

2801