2777
2789
عنوان

رنگ چشم😍😍:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 208 پست

توجه توجه:

بیکاری دنبال کار میگردی🌟🌟

دانشجویی دنبال کار میگردی ...

دنبال شغل دومی..🌹🌹

با مجموعه معتبر ما به درامد و شغل دلخواه برسید

ردیف های شغلی مختلف برای افرادی با توانایی و استعداد متفاوف

ما محدودیت سنی و جنسی نداریم 👍

تمام تاییدیه های لازم برای جلب اعتماد شما در اختیارتون میذاریم.

هدف ما معرفی شغل مناسب برای شما عزیزان🌺🌸🌺

برای مشاوره و کسب اطلاعات و همکاری با ما در خصوصی پیام دهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 

چرا من ندیدم 😝😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

با اجازه از استارتر عزیز 

@داغوووووون

بعلههههه بهار من و دایورت کرد به کتف راستش

کاربریش و لغو کرد 😐

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
با اجازه از استارتر عزیز  @داغوووووون بعلههههه بهار من و دایورت کرد به کتف راستش کاربریش و ل ...

بهار 

اگه می بینی باید بگم خیلییییییی کم تربیتی 

حداقل قبلش به من می گفتی🤦‍♀️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
تو مامان منی😱😱😱😱😱😱

نه من خرزو خانم