2777
2789
عنوان

رنگ چشم😍😍:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 208 پست

توجه توجه:

بیکاری دنبال کار میگردی🌟🌟

دانشجویی دنبال کار میگردی ...

دنبال شغل دومی..🌹🌹

با مجموعه معتبر ما به درامد و شغل دلخواه برسید

ردیف های شغلی مختلف برای افرادی با توانایی و استعداد متفاوف

ما محدودیت سنی و جنسی نداریم 👍

تمام تاییدیه های لازم برای جلب اعتماد شما در اختیارتون میذاریم.

هدف ما معرفی شغل مناسب برای شما عزیزان🌺🌸🌺

برای مشاوره و کسب اطلاعات و همکاری با ما در خصوصی پیام دهید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره 

چرا من ندیدم 😝😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

با اجازه از استارتر عزیز 

@داغوووووون

بعلههههه بهار من و دایورت کرد به کتف راستش

کاربریش و لغو کرد 😐

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
با اجازه از استارتر عزیز  @داغوووووون بعلههههه بهار من و دایورت کرد به کتف راستش کاربریش و ل ...

بهار 

اگه می بینی باید بگم خیلییییییی کم تربیتی 

حداقل قبلش به من می گفتی🤦‍♀️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
تو مامان منی😱😱😱😱😱😱

نه من خرزو خانم