2777
2789
عنوان

کورتاژ

185 بازدید | 17 پست

سلام دیروز مجبور شدم برم کورتاژ برای سقط بقایا .بعد دوروز با قرص سقط نشد و اونجاهمه بهم میگفتن شکم اولته و کورتاژ نکن .کی تو شکم اول کورتاژ کرده و دوباره بعد چه مدت حامله شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کورتاژکردم اولین بچم بودچرامیگفتن کورتاژنکن

میگفتن عوارض داره ممکنه چسبندگی بیاری برای حاملگی بعدی .منم اخر باگریه و استرس بعد دو روز تحمل درد وحشتناک رفتم کورتاژ

چرا سقط کردی

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
دردش چجوریه قابل تحمله؟

کورتاژ که اصلا هیچی نفهمیدم بیهوشم کردن بعد بهوش اومدنم دوساعت بعدش مرخص شدم .ولی اولش گفتم قرص میخوام اون دردش افتضاح بود م

کورتاژ که اصلا هیچی نفهمیدم بیهوشم کردن بعد بهوش اومدنم دوساعت بعدش مرخص شدم .ولی اولش گفتم قرص میخو ...

عزیزم انشالله خدابرات جبران کنه وی نی نی خوشگل وسالم بدنیا بیاری

خدایا شکرت بابت همه چی