2777
2789
عنوان

کورتاژ

185 بازدید | 17 پست

سلام دیروز مجبور شدم برم کورتاژ برای سقط بقایا .بعد دوروز با قرص سقط نشد و اونجاهمه بهم میگفتن شکم اولته و کورتاژ نکن .کی تو شکم اول کورتاژ کرده و دوباره بعد چه مدت حامله شده؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم کورتاژکردم اولین بچم بودچرامیگفتن کورتاژنکن

میگفتن عوارض داره ممکنه چسبندگی بیاری برای حاملگی بعدی .منم اخر باگریه و استرس بعد دو روز تحمل درد وحشتناک رفتم کورتاژ

چرا سقط کردی

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
دردش چجوریه قابل تحمله؟

کورتاژ که اصلا هیچی نفهمیدم بیهوشم کردن بعد بهوش اومدنم دوساعت بعدش مرخص شدم .ولی اولش گفتم قرص میخوام اون دردش افتضاح بود م

کورتاژ که اصلا هیچی نفهمیدم بیهوشم کردن بعد بهوش اومدنم دوساعت بعدش مرخص شدم .ولی اولش گفتم قرص میخو ...

عزیزم انشالله خدابرات جبران کنه وی نی نی خوشگل وسالم بدنیا بیاری

خدایا شکرت بابت همه چی