2777
2789

نه خوبی اکثرا همینه قدشون حالا چند سانت بالا یا پایینتر من دانشگاه که میرفتم اکثر دخترا همینقد بودن 

حرف مردم رو ول کن مردم هرکاری کنی و هر شکلی باشی بازم دهنشون رو باز میکنن چرت میگن 

اگه بخوای به حرف مردم باشی باید بری دور از جونت بمیری 

از همین الان سعی کن حرف مردم رو به هیچ جات هم نگیری 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
خوبه دیگه اکثر قد خانم تو ایران تو همین رنجه هرچند خانمای نی نی سایت همه۱۷۰به بالا

و همسراشون ۱۹۰ به بالا. قد کوتاهای تو خیابونم من و شوهرمیم 😂😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من قدم ۱۵۵ وزنم ۴۵ خیلیم خوبه تازه توبغلی هستیم😍

دقیقا.

منم ۱۵۹ یا ۱۶۰

از دکل بودن تو بغل ش و ه ر بدم میاد🤢😂😂😂

مث دختر کوشولوها دوس دالم😍🤩😉😁😁😂😂

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
متوسط رو به پایین هستی(تو بغلی) در ضمن خیلی‌ها هم قد و قواره تو هستن کاملاً طبیعی هست میتونی ورزش ...

پس منم تو بغلی ام😉😍😍😍🙂🙂😁😂😂😂😂🥰🥰😂🥰😍🥰😍🥰😜🥰🤪😝🥰😝🥰🥰

خداروشکر که قدم ۱۷۰ یا بیشتر نیست😍😍😊😊🥰🥰

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐

ببین اصلا تو زندگیت به این یه دونه مساله اهمیت نده از من که الان سی سالمه به شما نصیحت یه روزی می فهمی که واقعا سر چه چیز پوچی غصه خوردی یعنی بذار هرکی هرچی میخواد بگه بگه. تو فقط برا موفقیت و هدف خودت تلاش کن. قرار نیست همه همقد باشن که هرچیزی که خدا آفریده زیباست ما آدما فقط با هم فرق داریم همین. منم قدم ۱۵۴ و این رو بدون که تو زندگی هرچیزی با تلاش به دست میاد نه با قد 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
پس منم تو بغلی ام😉😍😍😍🙂🙂😁😂😂😂😂🥰🥰😂🥰😍🥰😍🥰😜🥰🤪😝🥰😝🥰🥰 خداروشکر که قدم ۱۷۰ یا بیشت ...

دقیقاً😍

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
عالیع تا بیست بلتد تر میشی گوش نکن به حرف بقیه من الان ۲۴ سالمه قدم ۱۶۰

منم ۲۵ سالمه، قدم ۱۶۰ حدودا . وزنمم ۵۷😉😍😍🥰😍🥰🥰😄😁🙃🙂🙂

خوبه دیگه اکثر قد خانم تو ایران تو همین رنجه هرچند خانمای نی نی سایت همه۱۷۰به بالا

البته هر ۱۷۰ به بالایی هم قشنگ نیست من سه نفر ۱۷۰ به بالا میشناسم یکی شون که لاغره و درازه و قد بلندش اصلا قشنگ نیست یکیشون چاقو هیکلی که با قد بلندی که داره مثه غوله و سومی باز بهتره نه خیلی چاقه نه لاغر 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
دقیقا. منم ۱۵۹ یا ۱۶۰ از دکل بودن تو بغل ش و ه ر بدم میاد🤢😂😂😂 مث دختر کوشولوها دوس دالم😍🤩😉 ...

😍😍😍اووونم میشه 

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
پس منم تو بغلی ام😉😍😍😍🙂🙂😁😂😂😂😂🥰🥰😂🥰😍🥰😍🥰😜🥰🤪😝🥰😝🥰🥰 خداروشکر که قدم ۱۷۰ یا بیشت ...

میتونی ۳تا۴سانت قدت رو افزایش بدی با تمرین و ورزش

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️