2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همقد توام

خانواده شوهرم میگن کوتاه😫

منم میگم شتر هم درازه آدم باید فهم و شعور و انسانیت داشته باشه😊(باعذرخواهی از قدبلندای عزیز)

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من ۱۶۸ قدم ۶۹ هم وزنم😕

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

خب مگه قد کوتاه عیبه؟

یا مثلا قد بلند باعث برتری میشه؟؟

مشکل از اطرافیان بوده که بهت اینجوری نشون دادن که انگار قدت باعث عیب و نقص هست!

هر کسی با یه سری ویژگی متفاوت به دنیا میاد که دست خودمون نیست، ویژگی هایی که دست خودمون هست مهمه که خوب باشه مثل اخلاق و رفتار و ...

تو هم قدت رو قبول کن که عیب نیست و خیلی هم خوبه!

اینقدر مدل عروس هست که بیبی فیس هستند و روشون آرایش های قشنگ و لباس های قشنگ امتحان میکنند. شما هم از همون عروس ها میشی 

دقیقامث منی وقتی مجرد بودم الان وزنم ۵۶ بعد زایمان منم خیلی بی بی فیس یودم ببین خیلی وقت ها مث تو حس بد میگرفتم ولی الان که سی و سه ساله ام اینقدر خوبه همه فکر میکنند بیست و چهار سالمه بعد هم اینکه خودتو دوست داشته باش هر جور که هستی من خیلی خودمو دوست دارم و وقتی دیدگاهم نسبت به خودم عوض شد تعداد خواستگارام خیلی خیلی افزایش یافت فقط خواستم تجربه شخصیم را باهات در میون بزارم

متوسط رو به پایین هستی(تو بغلی)

در ضمن خیلی‌ها هم قد و قواره تو هستن کاملاً طبیعی هست

میتونی ورزش های کششی انجام بدی با یه رژیم غذایی مقوی تا خوش هیکل تر بشی

یادت باشه اول باید خودت از خودت خوشت بیاد 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️