واااا چ حرفا خیلیم فوق العاده ای من خیلی دوس دارم زن باید ظریف و بغلی باشه کوچولو موچولو😍🥺😍
خیلی خستم خدایا کمکم کن تنهام نزار پشتم باش راهو بهم نشون بده و خودت هرجور صلاح میدونی به طرز عجیب و معجزه وار زندگیمو بگردون فقط از خودت میخوام خدایا که همیشه پشتم باشی و نگاهت رو ازم نگیری❤همه چیو بخودت سپردم تو درست کنی بهترین حالت و بهترین مدله درست شدنه کمکم کن🥺♥️الهم صلی علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم❤تهش بد نیست اگ بد بود بدون تهش نیست😊با قلبای مهربونتون برای خواسته ای ک تو دلمه دعا کنید ممنون😘♥️
منم قدم ۱۵۲هس همیشه ی خدا ناراحتم و افسرده هممممشششش غصشو میخورم اخه چرا اینطوری شدم...۳ساله ازدواج ...
چطوری شدی؟ بی خیال بابا مگه عیب و ایرادی داری که اینطوری میگی؟ اگه خودت از ویژگی های ظاهری خودت متنفر باشی مطمئن باش بقیه هم این حس رو ازت می گیرن و به روت میارن. اما اگر خودت رو دوست داشته باشی بقیه هم دوستت خواهند داشت
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای
نه بیشتره من ۱۶۹ هستم احساس میکنم از خیلیا کوتاهترم
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭