2777
2789
عنوان

دانشگاه

159 بازدید | 20 پست

به نظرتون این روزا میشه با دانشگاه رفتن به جایی رسید؟

چه رشته هایی تو انسانی هس که مثلا درامد خوبی داره؟ (به جز دبیری) 

میگی حقوق میگن کار نیست بازار اشباعه میگی روانشانسی میگن کار نیست

کار پس تو چی هست؟ اگر واقعا تو تحصیل شغل نیست پس چرا وقتمو پولمو صرف دانشگاه کنم؟

به نظرتون یاد‌گرفتن حرفه بهتره یا دانشگاه؟ مثلا چه حرفه ای خوبه؟ طراحی کابینت؟خیاطی؟مغازه زدن ؟ آرایشگری؟ چی خوبع؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک نتونستم درس بخونم☹😔حداقل تو این فرصتو از دست نده

من از درس متنفرم😐😁

پارسال کنکور دادم با این حال ک چیزی نخوندمش رتبم خوب شد

ولی نرفتم دانشگاه

مَن فَقَ وَختي میجَنگَم كِ مُطمَئِنَم بَرَندِه میشَم!
من از درس متنفرم😐😁 پارسال کنکور دادم با این حال ک چیزی نخوندمش رتبم خوب شد ولی نرفتم دانشگاه

خدا کنه بعدا پشیمون نشی 😔من ک عین چی پشیمونم دوس دارم دوباره بعد از این سال کنکور بدم☹

خدا کنه بعدا پشیمون نشی 😔من ک عین چی پشیمونم دوس دارم دوباره بعد از این سال کنکور بدم☹

اگه شرایطشو داری دوباره کنکور بده

منم شاید دوسه سال دیگه کنکور دادم

فعلا که از درس خوندن خسته شدم

اگه شرایطشو داری دوباره کنکور بده منم شاید دوسه سال دیگه کنکور دادم فعلا که از درس خوندن خسته شدم

من که خیلی مشتاقم ولی با دوتا بچه یه کم سخته بعد حداقل به سه سال زمان نیاز دارم چون باید از اول درسای دبیرستانو بخونم چون چیزی یادم نیست😂

من که خیلی مشتاقم ولی با دوتا بچه یه کم سخته بعد حداقل به سه سال زمان نیاز دارم چون باید از اول درسا ...

نظام جدید درساش آسونتره راحت میتونی یه ساله درسا رو جمع کنی و باز دوره ام کنی.

ادبیات عربی ریاضی خیلی آسون تر شده.

نظام جدید درساش آسونتره راحت میتونی یه ساله درسا رو جمع کنی و باز دوره ام کنی. ادبیات عربی ریاضی خی ...

واقعااا؟؟ صبر کردم سال دیگ با دخترم که میره کلاس دهم شروع کنم باهم بخونیم منم کنکور بدم

واقعااا؟؟ صبر کردم سال دیگ با دخترم که میره کلاس دهم شروع کنم باهم بخونیم منم کنکور بدم

آره از همین الان بخون

روزی ۶ _۸ ساعت هم ک بخونی کافیه

رشته انسانی رو میگم من

شما رشته ی دیگه ای هستین؟

آره از همین الان بخون روزی ۶ _۸ ساعت هم ک بخونی کافیه رشته انسانی رو میگم من شما رشته ی دیگه ای ه ...

من رشتم تجربیه واسم مهم نیس رشته خاص قبول شم فقط میخام درسمو ادامه بدم چون هدفم درسه نه کار ...به نظر شما راحت ترین رشته تجربی چیه؟