2777
2789
عنوان

کی گوشی nova 3 i داره 😩

65 بازدید | 10 پست

گلس گوشیم دوربیای سلفی رو‌هم میپوشونه

خوبه این. ولی مشکل اینه گرد و خاک از زیر گلس میره داخل و میره روی دوربین و دیگه نمیشه عکس انداخت

تا حالا چند بار گلس خریدیم همشون ضررم شد

شما گلس داشتین دوربینارو نپوشونه؟

نمیشه برش بزنی قسمتی که دوربینا میپوشونه؟

قبل اینکه نصبش کنه نه

آخه هر بار که میخریدم میگفتم خدا کنه اینبار خوب باشه

ولی هر بار بعد نصب روی گوشی مجبور بودم با ناخن بشکنم اون قسمتو😩 خیلی زشت میشد

کهنه میشد سریع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گوشیم این مدل نیست ولی وقتی گوشیمو گرفتم گلسی که روش زد دقیقا‌ همینجوری بود روی دوربین رو میگیره ولی از بالا بازه گرد و غبار میره رو دوربین خیلی مسخره اس انقد رفت رو اعصابم گلس رو برداشتم اون قسمت روی دوربین رو شکستم دوربینم تمیز کردم گذاشتم روش 🥴🤕😂😂ولی دفعه  بعد که رفتم بخرم گفتم لطفا یه گلسی بهم بدین که روی دوربین رو نپوشونه و دیگه اونجوری نگرفتم

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
من گوشیم این مدل نیست ولی وقتی گوشیمو گرفتم گلسی که روش زد دقیقا‌ همینجوری بود روی دوربین رو میگیره ...

کاش مدل گوشی منم داشته باشه بدون پوشش دوربین

منم هر بار بعد نصب با عصبانیت  با ناخن میشکستم روی دوربینو

مجبور بودم

خیلی کهنه میشه هر بار سالی چند بار گلس میخرم خسته شدم😩

کاش مدل گوشی منم داشته باشه بدون پوشش دوربین منم هر بار بعد نصب با عصبانیت  با ناخن میشکستم ...

خب وقتی میری موبایل فروشی گلس میخوای بگو که نمیخوام اونجوری باشه

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
کیفیت گلس دومی که گرفتی به اندازه اولی خوب بود؟

آره خوب بود 

خب وقتی میری موبایل فروشی گلس میخوای بگو که نمیخوام اونجوری باشه

امروز میرم خدا کنه پیدا باشه

۲۰ روزه گلس نداره گوشیم همش خش افتاده روش نمیخوام باز از اونا بخرم

امروز میرم خدا کنه پیدا باشه ۲۰ روزه گلس نداره گوشیم همش خش افتاده روش نمیخوام باز از اونا بخرم

آره برو چندجا بپرس دیگه اگه پیدا نشد از همونا بخر  چون اگه گوشیت صدمه ببینه یا صفحه اش بشکنه خیلی بد میشه الان گوشی خیلی گرون شده باید مراقبش باشی