سعی کن قبلش گرم کنی بدنتو. بیست دقیقم یک بار بزنی ک ضربان قلب بره بالا
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وااای یاد روزای اول خودم افتادم...من هنوزم شکمم کبوده...تازه من بلد نبودم تازه میخاستم یاد بگیرم...پاهام دستام هرجام که میزد کبود میشد
روز دوم از درد گریم گرفت...ولی تسلیم نشدم..یه پتو مسافرتی بستم دورکمرم و زدم بازم تا یاد گرفتم...
الان روزی نیم ساعت..به این شکل میزنم...ده دقیقه میزنم..بعد استراحت...چون فشار میاره به کمر...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم