2821
2789
عنوان

پس انداز

156 بازدید | 21 پست

سلام

خانوما چجوری شما با حقوق کم و قسطای زیاد پس انداز میکنین؟

ما حقوقمون تقریبا ۳ تومنه از این ماه تقریبا ماهی ۲ تومن قسط داریم چجوری باید پس انداز کنم خیلیم ولخرجم😓

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولخرجی ؟  تو یه شاهکار هستی که با یه تومن زندگی میکنی

😂😂😂اخه قبل اون بیشتر میموند این سری ۱ تومن میمونه فک کن ماهمش اخر ماه کم میاریم منتظریم یارانه و این چیزا بدن بی پول نمونیم نمیدونم اصن چطور پول جم کنم

ولخرج نيستي يه تومن چي ميدن اخه البته يه تومن تنها برا خودته 500اينا پس انداز کن

اخه عزیزم از این ماه ۱ تومنه..واقعا الان همه چیم گرون شده ولی میگم حداقل ی پولی جم کنم ولی نمیدونم چقدر مثلا هرماه بزارم کنار

ینی ۶۰۰ برای خرج خونه میزارین؟

خرج خونه من نمیدم کامل ولی ۶۰۰ کلا خرج میشه برا کلاس و کتاب و اسنپ و غذا

بودجه بندی هفته ای کنین پولتونو میتونین حداقل ۱۰۰ تومنو ذخیره کنید

فک کنید کلا ۹۰۰تومن دارید تقسیم بر ۴هفته کنید ۲هفته ۷روزه و ۲هفته ۸ روزی و بیشتر از بودجه ی اون هفته به هیچ وجه خرج نکنید پس انداز میشه

آره دقیقا😂😂

اخه باید چیکار کرد ؟..شوهرمم ولخرجه اما تو خوراکی و اینا همش تومغازس ینیا یبار بریم بیرون فقط باید نزدیکای ۵۰ تومن از دستمون بره...

خرج خونه من نمیدم کامل ولی ۶۰۰ کلا خرج میشه برا کلاس و کتاب و اسنپ و غذا بودجه بندی هفته ای کنین پو ...

اها ما خرید خونرو میریم کلی میکنیم ب نظرت درسته این روش؟

اخه باید چیکار کرد ؟..شوهرمم ولخرجه اما تو خوراکی و اینا همش تومغازش ینیا یبار بریم بیرون فقط باید ن ...

مشکل من هم همینه

شوهرم کارت که دست من نمیده هیچ

تا وسط ماه نرسیده کارتش صفر میشه

هیچی هم واسه خونه نخریده

مشکل من هم همینه شوهرم کارت که دست من نمیده هیچ تا وسط ماه نرسیده کارتش صفر میشه هیچی هم واسه خون ...

ن کارت ک دسته منه میریم بیرون  باهم میگیره میگه میخام یکم وسیله بگیرم..اصن همشم میشه چرتو و پرت یجوری ک اصن نمیفهمم چی شد چجوری پولمون تموم شد 

2790
2823
2791
2779
2792