2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 21 پست
اها ما خرید خونرو میریم کلی میکنیم ب نظرت درسته این روش؟

نه ما خودمون اول اینجور خرید میکردیم قشنگ ۵۰۰ هزار تومن میشد تا نصف ماهم فقط کافی بود 

ینی ۱‌میلیون میشد غذامون دو نفرم نیستیم بیشتر گفتیم هفته ای یبار بریم خرید مثلا یه هفته سویا و ماکارونی و عدس و لوبیا و پنیر و شید میخریم میشه ۵۰تومن هفته دیگه مثلا مرغ و ماکارانی خیلی چیزا هم حذف کردیم مثلا ماهی یک بار مرغ و گوشت میخریم جای هفته ای میوه کلا حذف کردیم فقط هر از گاهی تنقلات و چیزای اضافی به هیچ عنوان نمیخریم.مصرف اینترنتو به حداقل رسوندیم اینجوری ذخیره شد.من چون خرجی خونه نمیدم ماهی ۴۰۰تومن میشه ذخیره کرد شما ک خرجی میدی ماهی ۱۰۰تومن میشه 

نه ما خودمون اول اینجور خرید میکردیم قشنگ ۵۰۰ هزار تومن میشد تا نصف ماهم فقط کافی بود  ینی ۱‌م ...

اها پس هفته ای خرید کنم کلی خرید نکنم....ینی چی خرجی نمیدی من متوجه نشدم😂

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سویا ماکارانی عدس لوبیا شیر پنیر ۵۰ تومن مطمئنی؟

حالا ۵۰تومنم که نه هفته ای ۸۰تومن 

چارتاش میشه ۳۲۰ تومن فقط برا خوراک

دیگه اگه میخوای پس انداز کنی خیلی چیزا نباید بخوری

بعدم از افق کورش خرید کنین یا از نگین اگ تو شهرتون هست سوپری برید که یک میلیونو باید بدین غذا

برا من که جواب داد

اها پس هفته ای خرید کنم کلی خرید نکنم....ینی چی خرجی نمیدی من متوجه نشدم😂

من با مامانم هستم ۱میلیون من دارم

من هر چی خرید میکنیم پول نصفشو میدم سر جمع ماهی ۴۰۰تومن خرید خوراک میشه نفری ۲۰۰

البتی مامانم کمک بیشتر میکنه تو خرجی

من با مامانم هستم ۱میلیون من دارم من هر چی خرید میکنیم پول نصفشو میدم سر جمع ماهی ۴۰۰تومن خرید خورا ...

پول اوشون و من جداست 

من یه نفر ادم ۴۰۰تومنو میتونم ذخیره کنم با ۱تومن شما اگ دونفرن حداقل ۱۰۰تومن ۵۰تومن میتونید

من با مامانم هستم ۱میلیون من دارم من هر چی خرید میکنیم پول نصفشو میدم سر جمع ماهی ۴۰۰تومن خرید خورا ...

اها ک اینطور ممنون از راهنماییت عزیزم

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉