2777
2789
عنوان

بي بي چك +

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 52 پست
مثبته😍

واقعا؟ خيلي كمرنگ نيست؟ يعني اميدي هست پررنگتر بشه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اقدام داشتي؟ اگه اقدام داشتي شايد باردارباشييييي چرا ميترسي فوقش منفيه ديگه فدا سرت بزن چون همين است ...

وای منم درد لگن دارم درد رحم دارم کمردرد 5روز عقب افتاده پری شکم که نگو بگو بشکه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداکنه این ماه دوتایی باردار باشیم دیگه من خیلی عصابم خراب شده دیگه بخدا پریود میشدم ایتقدر حالم بد ...

منکه امروز پریود شدم ولی انشاالله شما حامله. هستی نگران نباش استرس هم خوب نیست

فقط یه سوال شما چیزی میخوری تقویتی????

از تجربه پروازت با آنان که میخزند چیزی نگو.  
منکه امروز پریود شدم ولی انشاالله شما حامله. هستی نگران نباش استرس هم خوب نیست فقط یه سوال شما چیزی ...

عکس میخورم فقط گردو پسته این چیزا چیز خاصی برای بپه نخوردم گیاهی تاحالا ایشالا ماه بعد باردار بشی عزیزم عسل و سیاهدانه میگن خوبه بخور

👈🤷👉
عکس میخورم فقط گردو پسته این چیزا چیز خاصی برای بپه نخوردم گیاهی تاحالا ایشالا ماه بعد باردار بشی عز ...

ممنونم عزیزم 💜💜💜💜💜

از تجربه پروازت با آنان که میخزند چیزی نگو.