2777
2789
عنوان

بي بي چك +

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 52 پست
ممکنه کسی بی دلیل ۱۳روز پریودش عقب بیفته بعد یهوو پریود بشه؟

اره عزيزم براي من خيلي پيش اومده 

استرس يا تغيير فصل 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
نه هيچ وقت مثبت كاذب نبوده برام اره متاسفانه نداشت ازون كاستيا 

اگه زیر ده دقیقه بوده مثبته ومنتظر شو وقتی موعدت شد یکی دیگه بذار اگه پررنگ تر ازاین بود بارداری اما اگه همینجوری شد کاذبه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه زیر ده دقیقه بوده مثبته ومنتظر شو وقتی موعدت شد یکی دیگه بذار اگه پررنگ تر ازاین بود بارداری اما ...

اره بايد صبر كنم تا موعدم چقدرم سخته انتظارش😞

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
منم دو روز قبل موعد زدم همین جوری شد کم رنگ بود...روز موعد رفتم آز دادم بتام ۲۰۰ بود

واي خدا كنه يعني ميشه مثبت باشه و برام بمونه؟؟؟؟

اخه سقط داشتم اگه ميموند دقيقا همين روزا زايمانم بود حالا امكان داره دوباره برگرده پيشم دقيقا تو اين روزا كه همش خسرتشو ميخورم😭😭😭😭😭

خیلی میترسم بی بی چک بزنم منفی باشه خیلی عصابم خراب میشه😔

اقدام داشتي؟ اگه اقدام داشتي شايد باردارباشييييي چرا ميترسي فوقش منفيه ديگه فدا سرت بزن چون همين استرس باعث ميشه خداي نكرده اگه باردار نباشي پريودت نياد 

علايم داري؟ من خيلي علايم دارم همون باعث شد بي بي چك بزنم زودتر سينه هام تير ميكشه و رنگ نوكش تيره شده لگنمم درد ميكنه و هي ميگيره همشم خوابم مياد

موعدت چندروزه اس؟

بين ٣٠ تا ٣٤

اقدام داشتي؟ اگه اقدام داشتي شايد باردارباشييييي چرا ميترسي فوقش منفيه ديگه فدا سرت بزن چون همين است ...

اره عزیزم اقدام بودم من خیلی ترشح دارم بی بو سرم گیج میره دسشویی یه ذره هم داشته باشم حس میکنم الان میریزه فقط این حسا رو تازگی دارم علایم پریودی هم داشتم که تموم شد چند روزه دیگه ندارم  

👈🤷👉
ممکنه کسی بی دلیل ۱۳روز پریودش عقب بیفته بعد یهوو پریود بشه؟

منم اینجوری ام احساس میکنم به خاطر تنبلی تخمدان باشه?شما تو اقدامی?

از تجربه پروازت با آنان که میخزند چیزی نگو.