2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم چرا اینجوری میکنه

256 بازدید | 12 پست

دیروز دعوامون شد هی زنگ میزدم قطع میکرد خلاصه دعوا کریم امروز ظهر زنگ زدم گف برو بعد خودم زنگ میزنم تا شب هم نزد 

حالا من چیکار کنم زنگ بزنم بهش یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر مردا از اینکه هی بهشون زنگ بزنی بدشون میاد

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

نه نزن .ف‌ک کنم سرش شلوغ بوده توهم رگباری زدی اعصابش خوردشده

غیراینم بعددعواقهرکرده زنگ نمیزنه .توهم دوبارزدی گفته نزه .

بنظرم لوس شده خودتوکوچیک نکن نزن

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

نه نزن اینجور وقتا مردا رو تو خلوت خودشون تنها بزار اروم بشن خودشون  میان طرفت  از رو تجربه بهت میگم    

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .