2777
2789
عنوان

بعد از ورزش

7260 بازدید | 29 پست

تا چند ساعت نباید چیزی بخورم ؟؟؟من  از باشگاه اومدم اصلا حواسم نبود ظرف میوه جلو دستم بود تا رسیدم سیب و پرتقال خوردم بعدش ساندویج شوهرم مونده بود فلافل بود خوردم الان دیدم ای بابا فقط ۱ساعت و نیم از ورزشم گذشته نکنه جذب شده اخه میگن باید دو ساعت بگذره چاق نشم 😭😭😭با بدبختی دارم میسوزونم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد مامان مامانبزرگم افتادم اونا هم میرفتن باشگاه بعد مسقیم میرفتن تو ساندویچی روبرو باشگاه تو دو هفته سه کیلو اضافه کرده بودن 😂 

نباید بعد ورزش میخوردی عزیزم یه چندتا حرکت برو بسوزونیشون

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
بی خیال بابا. مگه چند کیلویی که انقد به خودت سخت می گیری؟اتفاقا من سنیدم بعد ورزش باید چیزای مقوی خو ...

کسایی که میخان  وزنشون زیاد بشه و یا دارن بدنسازی میکند ، بین و بعد ورزش باید تغذیه کنند ، نه کسایی که میخان وزن کم کنند!

کسایی که میخان  وزنشون زیاد بشه و یا دارن بدنسازی میکند ، بین و بعد ورزش باید تغذیه کنند ، نه ک ...

اینا همش حرفه من خودم خوندم بعد ورزش ارده و خرما سیب  بخورید هم اشتها رو کم می کنه برا غذا هم انرژی تحلیل رفته رو به بدن برمی گردونه

اگه طبق کالری بخوری بنطر من که مشکلی پیش نمیاد من قبلنا که لاعر میکردم بعضی وقتا بعد ورزش میخوردم و مشکلی هم پیش نیومد و قشنگم لاغر شده بودم خیلی خوب الان دوباره کلن ورزش و تغدیه رو ول کردم 10کیلو یا12کیلو بیشتر شدم😣😣😣

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
دو ساعت تا ۳ساعت نباید جز اب و چای سبز غذاهای پر کالری و میوه مصرف کنید اگر میخواید لاغر کنید ولی اگ ...

خب میمیریم که از گشنگی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اگه طبق کالری بخوری بنطر من که مشکلی پیش نمیاد من قبلنا که لاعر میکردم بعضی وقتا بعد ورزش میخوردم و ...

اره کلا چیزایی که میخورم از صبح تا شب تا ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ کالری میشه رو کالریم حساسم ولی واقعا امروز گرسنه بودم ورزش فشار اورده بود بهم 

تا ۱ یا ۲ ساعت حتی چایم نباید بخوری

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
تا دو ساعت بعد از ورزش سعی کن چیزی نخوری  چون هر نوع ماده غذایی یا خوراکی بخوری  سریع کا ...

کوفتم شد والا😥😥