2777
2789
عنوان

بعد از ورزش

| مشاهده متن کامل بحث + 7286 بازدید | 29 پست
اینا همش حرفه من خودم خوندم بعد ورزش ارده و خرما سیب  بخورید هم اشتها رو کم می کنه برا غذا هم ا ...

انرژی باید بسوزه تا چربی سوزی بشه.. اگه جاش درجا پر بشه که دیگه  چیزی کم نمیشه!!!

من خودم مدتی باشگاه رفتم و چند ساله که ورزش میکنم .همین روش همه جا هست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی از سه ساعت گرسنگی نمرده ..😂 خیار و کاهو و هویج بخور که کالری ندارن اگر میخوای لاغر بشی 

اخه من بدنم بلغمی هست اصلا چیزای سرد  و آبدار نباید بخورم بدبختی یکی دوتا نیست

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اخه من بدنم بلغمی هست اصلا چیزای سرد  و آبدار نباید بخورم بدبختی یکی دوتا نیست

ای بابا چه سخت گرفتی،ببین این مدل برنامه ها و رژیم های تغذیه و سخت گیریها زودی آدمو دلزده می کنه

اره کلا چیزایی که میخورم از صبح تا شب تا ۱۰۰۰ یا ۱۲۰۰ کالری میشه رو کالریم حساسم ولی واقعا امروز گرس ...

هیچ اشکال نداره حداقل روی من این موضوع اصلا تاثیر نداشت خیلی هم جمع شده بودم همه شوکه بودن

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
منم رژیمو ورزشمو برا بار هزارم ول کردم و باز چاقتر شدم چکار کنم

من از کیه میخوام کالری شماری کنم الان زمان امتحاناته درسام تلمبار شده نمیدونم شاید کالری شماری رو شروع کنم و بعد این مدت برم ورزش شما هم اگه زمان امتحاناتته همین کارو بکن

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه