moanna مدیر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 عنوان بي بي چك | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 17 پست بچه ها هاله اي ميبينيد تو بي بي چك اخر؟ يا توهمه خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️ 1399/10/22 | 20:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 مثبته عزیزم مبارکه😍 واقعااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 اگ ازمایشت مثبت برا منم دعا کن ک خیلی گرفته برام دعا كنيد فقط ميخوام اگه هست سالم باشه و بمونه برام 😭😭😭😭😭😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍 خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2171 خدايا شكرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خداجون برام نگه هش دار 😍😍😍😍😍😍😍😍 خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️