2777
2789

دعوامون شده منم زیاد حرف بدی نزدم گفتم پسر عموم خیلی ادمو میخندونه یه بار هم دوستش اومده بود خونمون گفتم چقدر بامزه بود ناراحت شده به خدا منظوری نداشتم خودش هم میدونه به خدا سر یه کلمه از دیشب دداریم دعوا میکنیم من دیگه افتادم به گریه دارم میمیرم برگشته میگه یادته اون شب من چقدر گریه کردم بخاطر اون قضیه تو چکار کردی به خداااا اخه چی بگم 😭😭😭😭من نمیدونستم به خدا نمیدونستم  داره گریه میکنه سیاست هم اصلا بلد نیستم الان داره تلافی میکنه واسش مهم نیست دارم میمیرم😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

1گریه نکن هیچوقت تو دعوا  ۲از مردی تعریف نکن جلوش  این دوتا سیاست رو گفتم تا نکاتی دیگر ...

خب الان چی بگم 😭😭😭😭😭 به خدا دارم میمیرم دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭

ما هنوز عقد نکردیم میخوام برگردم بگم هنوز که انقدر نکردیم بیا جدا بشیم من با این اخلاقا نمیتونم بساز ...

نکته سوم تهدید نکن اگه کردی عملی کن .برا ترسوندن از جدایی استفاده نکن چون قبحش میریزه بعد اون مدام میگه

ازشمعذرت خواهی کن و بگو هیچ مردی جز اون برات جذابیت نداره بالاخره رگ خوابش دستته نیس؟

به خدا هر کاری کردم کینه ایی اصلا جوآب نمیده 😭😭😭 چه کار کنم 😭😭😭 به خدا همین الان پیام میدم به مامانش میگم این خیلی منو ادیت میکنه پسرتون کینه ایی اینا خودش درستش میکنن😭😭