اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یبار خالم اش نذری میداد خواست برای خودشون و اطرافیان که سر دیگ بودن و نتونستن اش بردارن بذاره کنار تو یه قابلمه بزرگ اش ریخت و برد خلاصه کارامون تموم شد خواستم برم گف وایسا اش بریزم ببر منم عااشق آش گفتم باش باهاش رفتم دیدم ظرفو برد و دستشویی دیگ و گذاشته بوده دستشویی رفت از داخلش اش برداشت و داد بهم بردم همه رو ریختم بیرون. صدتا آدم رفتن دستشویی برگشتن چندشم شد کلا. بچه هاش پا برهنه میرن میشینن تو دستشویی خودشونم نمیشورن باهمون پاهای کثیف میان بیرون همه جای خونه چندلایه کثیفی بسته شده.
دوستم مهمون میره چایی میاره برای چایی دوم لیوان هارو نمیشوره 😤😤😣😣😣
مادرشوهر منم ده بیست نفر مهمون داره البته غریبه ن ها برادر های شوهرم و خواهرای شوهرم بعد اخر سری چای ک میخورن جمع میشه مادرشوهرم نمیشوره چهاتا پنجا استکان و نیم ثانیه میده زیر شیر میذاره سرجاش میگه خودمونیم دیگه غریبه ک نیس. سرماخورده ام نیستیم پس تمیزه