2777
2789

من خودم فرشای حالم جیشیه پسر کوچیک دارم بعضی وقتا پوشکش نمیکنم ،مادر شوهرم کله پاچه تمیز میکنه ،تو دماغشو تمیز نمیکنه،بیشتر وقتام مارو دعوت میکنه کله پاچه میزاره ،با اینکه عاشقه کله پاچم ،خونشون لب نمیزنم.

سلام و درود😁😁کاربر قدیمیم ولی نمیدونم به چه دلیل دوتا کاربریم ترکید،پس خواهش میکنم دهن منو باز نکنین که دیگه سیمکارت ندارم،باتچکر🙄🙄من عاشق ۳تامرد همزمان هستم،هَوَلَم خودتونین😛😛

یکیم اون یکی خواهر شوهرم که عادت داره تف کنه راه به راه تف میکنه هرجا که باشه مثلا وو خیابون نمیگه زرم گوشه دیوار  یه عالمه خلط گلو رو تف میکنه جلو پا

یا یبار اومد خونه ما نرفت دستشویی تو ظرف شویب اینکارو کرد منم گفام خیلی چندشی وایتکس دادم دستش گفتم کل ظرفشویی رو بشور

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خونه مادرشوهرم😑 بخدا بی منظور میگم

وقتی میرم خونشون همه جا پر خورده ریزه. همه چی بهم ریخته اس‌ بالش و کوسن دورو ور هال..تخت مادرشوهر کنار اوپن، پتو و بالش ازش آویزونه.. سینی استکان و کتری پای تخته..هسته های خرما تو سینی و رو فرش افتاده.. دم در ورودی و حیاط پر خاک و پرز و خورده ریز آشغاله.. 

تو ورودی دستشویی حمومشون نم گیر فرش کرده بودن. بعد ۶سال ک عروسشونم تیکه تیکه جر خورده تا شده اندازه دم دری. پر پرزو موئه  و سیاااه.. کلید پیرازشون جرم گرفته. ب جون خودم ی بار چندشم شد با حوله سیاه کنار کلید پیریزا، تمیزشون کردم  دستشوییشون همیشه پر پشه مرده و لک .. و... ئه🤢 نوه هاش ک کوچیکتر بودن کنار دستشویی معمولا جیشی بود🥴 کثیفتر از خونه مادرشوهرم جایی ندیدم. هیچکارم نداره. تو کرونام ک کسی زیاد نمیره اونجا ولی هیییییچکاری نمیکنه. جالبه میگفت فلانی خیلی کثیفه  

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اسکاج داخل طرفشوی براشت رفت سنگ دستشوی تمیز کرد بعداومد باهاش ظرف شست...همسایمون میگم منوصدازد نی نی ...

این دیگه خیلی چندشه من اسکاجی که بخوام بنددزم دور میبرم واسه روشور دستشویی استفاده میکنم بعد همونجا میندازم میره این دیگه اخرشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا خودم از وسواسی رنج میبرما چون بین بچه ها فرق میداره مادرشوهرم اینکارو کردم.یه تحفه ی سیاه سوخت ...

سیاه بودن عیب نیست..هیچ بچه ای هم زشت نیست..نهایتا شما با بزرگا مشکل دارین

چشمان تو آفریقاست.. 

جاریم از تو قابلمه خورشت یه قاشق خورشت خورد بعد با همون قاشق خورشت رو هم زد😭😭رفتم یه جا مهمونی میخواستم بشقاب بردارم برا سالاد صاحبخونه بشقابی که توش هسته ی الوچه هاش بودو برداشت توش سالاد ریخت ذاد بهم 😬

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

زن بابای همسرم همینکه در حیاط رو باز کنی وحشت میکنی خیلییی کثیفه سوسک تو ظرفاش پرسه میزنن روی قالی پر از اشغال چای میاره روش نیم وجب کثافته تا حالا نتونستم اونجا چیزی بخورم سالی یبار مجبوری میریم جالب اینجاس میگه من وسواسم

انداختن نواربهداشتیهای استفاده شده تو کمد وسایلاش! حوصله نداشته بره لندازه سطل، تو اتاقش عوض میگرده و تو کمد مینداخته....یه بارم تو کمد لباسای نوزادش انداخته بود😔

طرف نوزادش پی پی مبکرد نمیشستش... حتی روزی یک بارم نمیشست. فقط با دستمال خیس پاک میکرد

یکی از دستشویی برمیگرده دستاشو نمیشوره

زخماشو میکند و میخورد🤮

اینا رو دیدم

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
این دیگه خیلی چندشه من اسکاجی که بخوام بنددزم دور میبرم واسه روشور دستشویی استفاده میکنم بعد همونجا ...

منم تعجب کردم ولی به روش نیوردم

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
سیاه بودن عیب نیست..هیچ بچه ای هم زشت نیست..نهایتا شما با بزرگا مشکل دارین

خودمم سبزه م..نمیدونی چقدر متنفرم از این خانواده

به روح بابام بهشون کوچکترین بی احترامی نکردم ولی منو بچمو به چشم هوو میبینن.کاری کردن از اون بچه هم خوشم نمیاد.بدجنس نیستم ولی حساسم کردن...ادم به بچه ۳ ساله حسادت میکنه اخه که اینا میکنن

زن بابای همسرم همینکه در حیاط رو باز کنی وحشت میکنی خیلییی کثیفه سوسک تو ظرفاش پرسه میزنن روی قالی پ ...

وسواسی نشانه تمیزی نیس

ادم میشناسم وسواسه از صبح تا شبم داره میشوره بازم هم خودش بوی عرق میده هم خونش بوی گنداب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا من خودم برای کسایی که چایی زیاد میخورن قوری میزارم  کنارشان بعضیا ۴/۵تا میخورن نمیشه ک ...

واقعا نیازی ب شستن نیس خوب هر کسی توی لیوان خودش میخوره دیگه. این همه میز میچینن توی اینستا همین کارو میکنن قوری میزارن روی میز هر کس واس خودش چای میریزه توی لیوان خودش