2777
2789

اگه دوس داشتین یه صلوات بفرستین مادرشهرم راضی بشه ما.مستقل بشیم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ولی این هیچی نمیشوره در کمال پررویی میگه من تمیزم

برین رو فرش😑😂

من یکی از اشنا ها همچین ادعایی داره بعد جالب اینجاست تمیز کاری بقیه رو هم نمیپسنده

منم عین خودش میکنم میرم خونش میگم اه تو کابینتت سم بزن سوسکه

یا زیر مبل هات چقدراشغاله

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یبار خالم اش نذری میداد خواست برای خودشون و اطرافیان که سر دیگ بودن و نتونستن اش بردارن بذاره کنار تو یه قابلمه بزرگ اش ریخت  و برد خلاصه کارامون تموم شد خواستم برم گف وایسا اش بریزم ببر منم عااشق آش گفتم باش باهاش رفتم دیدم ظرفو برد و دستشویی دیگ و گذاشته بوده دستشویی رفت از داخلش اش برداشت و داد بهم بردم همه رو ریختم بیرون. صدتا آدم رفتن دستشویی برگشتن چندشم شد کلا. بچه هاش پا برهنه میرن میشینن تو دستشویی خودشونم نمیشورن باهمون پاهای کثیف میان بیرون همه جای خونه چندلایه کثیفی بسته شده. 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

دوستم مهمون میره چایی میاره برای چایی دوم لیوان هارو نمیشوره 😤😤😣😣😣

مادرشوهر منم ده بیست نفر مهمون داره البته غریبه ن ها برادر های شوهرم و خواهرای شوهرم بعد اخر سری چای ک میخورن جمع میشه مادرشوهرم نمیشوره چهاتا پنجا استکان و نیم ثانیه میده زیر شیر میذاره سرجاش میگه خودمونیم دیگه غریبه ک نیس. سرماخورده ام نیستیم پس تمیزه 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

وا من خودم برای کسایی که چایی زیاد میخورن قوری میزارم  کنارشان بعضیا ۴/۵تا میخورن نمیشه ک ...

مهمون های ما خیلی چای خور هستن

از اونجاییم که من وسواس دارم هر سری کل استکان هارو میذارم تو وایتکس و میشورم 

یعنی مهمون میاد چهار پنج بار استکان میشورم

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست