2777
2789
خواهرشوهر من زاییده بود.پی پی بچشو با یه پیاله اب و پنبه پاک میکردن.اون پیاله رو هم استفاده میکردن. ...

اون کثیف شما کثیف تر😑😂

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرشوهر من زاییده بود.پی پی بچشو با یه پیاله اب و پنبه پاک میکردن.اون پیاله رو هم استفاده میکردن. ...

🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
اسکاج داخل طرفشوی براشت رفت سنگ دستشوی تمیز کرد بعداومد باهاش ظرف شست...همسایمون میگم منوصدازد نی نی ...

بگو ک داری دروغ میگی!!

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
وا من خودم برای کسایی که چایی زیاد میخورن قوری میزارم  کنارشان بعضیا ۴/۵تا میخورن نمیشه ک ...

نه اون جمع میکنه میبره تو آشپزخونه همش باهم قاطی میشه بعد میاره

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  

یه بار رفتم زودتر از ساعت رفتم سرکلاس دیدم ۵تا از دانشجوهام یه غذا داخل قابلمه گذاشتن جلوشون داشتن با دست میخوردن بعد حرف میزدن غذا از داخل دهنشون میریخت تو قابلمه اخرشم نوشابه باز کردن همشون بدون لیوان سر کشیدن 

لعنت بهشون اه اه اه 

بوی جیش و پی پی کل تاپیکو برداشته   

از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم

خاله م اینا خیلی پولدارن

خیلیااااااااا

همیشه لباسای کهنه و کثیف میپوشن...خونشون یه بوی بدی میده

من ک یه شکلاتم خونشون نمی خورم چ برسه به آب و چایی

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱