2777
2789
سندروم داون دارن یعنی؟ اخه اونا که خیلی مهربونن

سردرنمیارم از مریضیا

قیافه هاشون مثه ادمای عادیه.ولی کم عقلن درست نمیتونن حرف بزنن .یکی دوتاش مهربونن .دوتای دیگه  من ازشون میترسم یهو عصبانی میشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرشوهر من زاییده بود.پی پی بچشو با یه پیاله اب و پنبه پاک میکردن.اون پیاله رو هم استفاده میکردن.

بعد واسه اینکه من حرفی نزدم میگفتن به قول فلانی جیش بچه ی ما تبرکه روم نشد بگم تبرکه از پی پیش یه گازم بگیرین..

منم دیدم اینا اینجوریرهستن بچه دار شدم بچمو بردم تو ظرفشوییشون جیش کرد گفتم اگر چیزی بگن میگم تبرکه🤪

تهوع اورترین تاپیکه وااا من اگه اینجا بمونم چند کیلو لاغر میشم تا مدت ها از غداخوردن متنفر میشم از کثیفی بشنوم🤢

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
خواهرشوهر من زاییده بود.پی پی بچشو با یه پیاله اب و پنبه پاک میکردن.اون پیاله رو هم استفاده میکردن. ...

چیزی نگفتن؟؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

مادرشوهرم سالاد الویه درست کرد آخرش با دست سالاد و هم زدو مالش داد🤢🤮گفت بیا بخور گفتم سیرم ممنون..... اینم بگم که خییلی ادعای تمیزی داره و وسواس... بچمم ک ب دنیا اومد بردم حموم گفت آب گوشاشو گرفتی با دهنت آب گوشاشو بگیر عیبی نداره 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮چند بار گفت اما من انجام ندادم با دستمال پاک کردم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️