2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زشت نیست زن همسایه جلو شوهر من با لباس.....باشه

اخه همیشه ک همزمان نمیاین بیرون...اگ مدیرساختمون دارین ب اون‌ بگین 

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

الان ی عده بخواد اون بی حجاب گفتنت قورتت میدن. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
ناراحت نشی از حقت دفاع کن به مدیر ساختمون بگین اونم میره تذکر میده بهش‌ به غیر از خودت کسی بی حجاب د ...

نمیدونم من اصلا همسایه ها رو نمیشناسم کلا کاری به کارشون ندارم اخه حجاب یه چیز شخصیه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
نمیدونم من اصلا همسایه ها رو نمیشناسم کلا کاری به کارشون ندارم اخه حجاب یه چیز شخصیه 

اینجور آدما قشنگ مغز مردمو چیز میخورن 

روانی ان بخدا

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
تو قبر اون میخوای بخوابی مگه؟!! 

منم تا چن سال پیش خیلی به حرف شما معتقد بودم اما یه بار استادمون  گفت که اگه شاخ و برگای درختای همسایه تون کلا بیاد تو حیاط شما و رفت و آمدتون رو مختل کنه!؟!؟ کلا زندگیا به هم گره خوردن اینکه خواهر و خواهرزاده هام و‌همیایه هام.... حجاب رو رعایت نکن زندگی منم مختل میشه برادرم و پدرم و شوهرم... به زندگی دلسرد میشن و دائما مقایسه ... میکن تا بکشه به طلاق عاطفی و طلاق رسمی.... شاید بگید خب مردا نگا نکنن، خب حجب و‌حیا دو طرفه اس نمیشه من رعایت نکنم بگم مرد نگا نکنه. به مردا هم میگی اونا میگن زنا حجاب رو رعایت کنن. پس هر دو قشر باید حجب و حیا داشته باشن تا زندگیا سالم باشه و خانوما نگران خیانت شوهرشون نباشن و مردا هم بابت  زناشون خیالشون راحت باشه، شاید خیلیا متوجه نشن اما همین بی حجابیا دودش اول تو چشم خودشون میره