2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لیمومی دوره اولش رفتم خوب هم لاغر  شدم باز ولش کردم شکمو هستم

من رژیم سیب گرفتم عالی بود ی گپ هم تلگرام داریم اونجا منو دوستادم باهم وزن کم میکنیم دوستایه نی نی سایت

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  

من یماهو  تا یماهونیمو خوب پیش میرم قشنگ تغییر میکنم ولی درمقابل غذاهای خوشمزه مادرم واقعاا دست ودلم میلرزه میخورم ومغزم که بیدار میشه میفتم تو دور خوردن بدتر از قبل هم میشم حیف پس کی میخواد درست بشه خدایاا چرا اراده من جور نمیشه بخدا اینهمه بابت لباس هزینه میکنم تو تنم شیک نیست مجبور میشم چیزی نخرم حسرتشونو بدل دارم حیفف واقعاا حیففف الان 82 هستم تا 10 کیلورو راحت کم میکنم

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  
من یماهو  تا یماهونیمو خوب پیش میرم قشنگ تغییر میکنم ولی درمقابل غذاهای خوشمزه مادرم واقعاا دست ...

عزیزم منم راحت لاغر میشم اما زود شل میزنم واقعا نمیدونم چرا ..یک ماه ورزش رژیم مرتب بعد یکدفعه ول میکنم و میفتم رو دور خوردن...البته زیاد چاق نیستما اما کمی چاقم پنج شش کیلو ...وقتی هم میخورم یکدفعه کامل برمیگردم

عزیزم منم راحت لاغر میشم اما زود شل میزنم واقعا نمیدونم چرا ..یک ماه ورزش رژیم مرتب بعد یکدفعه ول می ...

عین من دیگه 

5/6 کیلو که خوبه بیشتر نشه صلوات هه

منم اولش کم بودم بعد ذره ذره خوردم تا اینجوری شدم بدتر از همه اینکه معده ضعیفی دارم هضم نمیکنه باد میکنه انگار 5 ماهمه از ورم زیاد یجوری قوز بالاقوز شده 

همیشه حسرت اینایی که میخورنو ولی لاغرنو میخورن یااینایی که اشتهایی درمقابل غذاهای خوشمزه ندارن واقعاا خوش بحالشون بخدا 

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .